Skip to content

Undskyld, at vi roder lidt på hjemmesiden! Vi er godt i gang med at planlægge efterårssæsonen med de mange kendte kursusaktiviteter og selvfølgelig en række nyheder. Så fortvivl ikke, hvis du ikke finder netop dit hold - vi arbejder på det! Kontoret er i uge 24-26 kun åbent om mandagen fra 9 til 12 pga. sygdom. Mails besvares løbende, så skriv gerne til os 😊

Lær at finde styrken bag sårbarheden på dette kursus hos FOF Nordvestjylland, Holstebro

Find styrken bag sårbarheden (H)

Find styrken bag sårbarheden (H)

Når vi føler os sårbare er det normalt, at vi vakler i livet og vores selvbillede er skrøbeligt. Vi føler os mindre værd og oplever at blive drænet af aktiviteter og sociale sammenkomster.

Men hvad nu hvis der bag usikkerheden findes en medfødt ressource, som altid står klar til at guide os mod indre styrke og højere trivsel? En medfødt indre sundhed, som vi uskyldigt er kommet til at overhøre, fordi vi ikke har lært andet?

Inde i alle menneskers sind – bag tankerne, ligger nøglen til indre ro, klarhed, tryghed og et mere fast fundament at leve ud fra. Jeg vil gerne invitere dig til at tage med på en opdagelsesrejse, hvor vi sammen udforsker det menneskelige mentale design. Her får du muligheden for at opdage, hvilket genialt og hjælpsomt design, alle mennesker er lavet af, og du vil få det bedre blot ved at forstå sindets design.

Kurset er en blanding af oplæg fra underviseren og dialog. Sammen skaber vi et kærligt og fortroligt rum, hvor intet er rigtigt eller forkert og vi alle er ligeværdige.