Skip to content

Undskyld, at vi roder lidt på hjemmesiden! Vi er godt i gang med at planlægge efterårssæsonen med de mange kendte kursusaktiviteter og selvfølgelig en række nyheder. Så fortvivl ikke, hvis du ikke finder netop dit hold - vi arbejder på det! Kontoret er i uge 24-26 kun åbent om mandagen fra 9 til 12 pga. sygdom. Mails besvares løbende, så skriv gerne til os 😊

Sangundervisning i FOF

Kom i gang med sang I

Kom i gang med sang I

Alle med en stemme kan lære at synge! Og alle har ret til at gøre det. Skjuler du din sang? Prøver du fx at efterligne din yndlingssanger i badet – og tier helt stille, når andre lytter?

Sang handler om at finde sit naturlige udtryk; sin naturlige stemme og accepten af, at vi lyder forskelligt. Din krop er stemmens klangbund, der bestemmer, hvordan du lyder. Ofte skyldes problemer med stemmen kropslige blokeringer og stress, og på dette kursus arbejder vi med jordforbindelse, holdning, støtte, afspænding og klang.

Vi arbejder med at finde din stemmes egenart og lære dig at turde holde af den og slippe den fri. Hver gang arbejder vi med enkle koropgaver, så det at lytte og tilpasse sig helheden trænes. Vi arbejder også individuelt og målrettet dit behov, så du oplever at kunne og at turde.

Man bliver glad af at synge, og sang har en positiv indvirkning på indlæring, adfærd og stressniveau. Kor- og fællessang er desuden en sjov og vidunderlig måde at lære at samarbejde på. Tidligere elever har efter kurset bl.a. deltaget i revy og er begyndt i kor. Det er også muligt at gå videre med egentlig sangundervisning hos en sanglærer.

Da stemmen er et kompliceret instrument af muskulatur, der skal styrkes, får du de bedste resultater, hvis du har mulighed for at øve lidt derhjemme, meget regelmæssigt.

Der kræves ingen forudsætninger.