Skip to content

Undskyld, at vi roder lidt på hjemmesiden! Vi er godt i gang med at planlægge efterårssæsonen med de mange kendte kursusaktiviteter og selvfølgelig en række nyheder. Så fortvivl ikke, hvis du ikke finder netop dit hold - vi arbejder på det! Kontoret er i uge 24-26 kun åbent om mandagen fra 9 til 12 pga. sygdom. Mails besvares løbende, så skriv gerne til os 😊

Samtaleforedrag om barndommen og dens konsekvenser og betydning for det videre liv, FOF Nordvestjylland, Holstebro og Nykøbing M.

Samtaleforedrag om barndommen

Samtaleforedrag om barndommen

Kom med til dette foredrag med Joy Mai Kissov og Juliane Overgaard og deltag i debatten om det vigtige emne og/eller bliv klogere på barndommens betydning for den enkeltes ungdoms- og voksenliv.

Måske spørger du dig selv, hvorfor du skal deltage i dette foredrag? Svaret er enkelt – fordi det er en relevant dialog, som du vil få serveret på en anderledes måde med masser af skæve smil og stof til eftertanke.

I samtaleforedraget vil vi komme ind på disse spørgsmål og emner:

  • Hvordan er vi vokset op og hvilken indflydelse har vores opvækst haft på os?
  • Hvordan har den præget os og hvad har vi kæmpet med hver især?
  • Mobning, mistrivsel og ensomhed – hvor er de voksne og hvorfor griber vi ikke ind, når vi fornemmer, at et barn har det svært eller mistrives?
  • Hvordan kommer vi den stigende ensomhed blandt børn og unge til livs?
  • Hvad er en god rollemodel? Hvorfor er det vigtigt, at den voksne går forrest og viser vejen?
  • Hvornår er man et curlingbarn og hvordan/hvorfor er dette blevet del af vores hverdag?
  • Er et barn et statussymbol?

Og sikkert meget andet. Deltagerne er velkomne til at byde ind og tage del i debatten, så vi sammen kan få vendt nogle af de svære emner, som børn og unge kæmper med.