Skip to content
Kurser, workshops og foredrag hos FOF Nordvestjylland

Seniorhøjskolen efterår 2024

Seniorhøjskolen efterår 2024

Seniorhøjskolen omfatter 8 debatskabende foredrag, som kan købes på disse 3 måder: Køb af hele pakken, 5 eller 3 valgfrie foredrag.

Den 30.08 skyder vi sæsonen i gang sammen med Peter Borberg med et foredrag om digteren Piet Hein og de berømte digte med Gruk.

Den 13.09 skal vi møde Anita Andersen, der er født i den forkerte krop. Anita er født som dreng og gennemgik i 2017 en kønskorrigerende operation med hvad deraf følger.

Den 27.09 vil Jeannet Ulrikkeholm fortælle om, synge og spille livsglade sange og viser om tro, håb og kærlighed.

Den 11.10 tager Jan Tvernø os med til Somalia og Sydsudan, hvor vi skal blive klogere på de 2 meget lidt udviklede land, præget af krig og et væld af humanitære udfordringer.

Den 01.11 får vi besøg af Anders Bech fra Holstebro, der giver sit bud på hvordan man får det bedste ud af livet med demens.

Den 15.11 vil Knud Jakobsen fra Struer præsentere os for ”Heksen fra Fjaltring”. En tragisk historie om en husholderske, der mishandlede børn på groveste vis.

Den 29.11 skal vi igen møde Anne Haubek og Thomas Ubbesen og blive klogere på konflikten i Ukraine, nu hvor krigen går ind i sit 3. år, og høre hvorfor vores egen fremtid afgøres i Ukraine.

Den 13.12 runder Anne Knudsen og Steen Valgreen-Voigt sæsonen af med et foredrag om Jens Rosendahls samler og sange som f.eks. ”Du kom med alt det der var dig”.

Sikke meget spændende at se frem til!
 
Vi starter formiddagen med kaffe, bolle med pålæg og fællessang – vi glæder os til at gense tidligere kursister og byde nye velkomne i fællesskabet i Seniorhøjskolen.