Skip to content

Undskyld, at vi roder lidt på hjemmesiden! Vi er godt i gang med at planlægge efterårssæsonen med de mange kendte kursusaktiviteter og selvfølgelig en række nyheder. Så fortvivl ikke, hvis du ikke finder netop dit hold - vi arbejder på det! Kontoret er i uge 24-26 kun åbent om mandagen fra 9 til 12 pga. sygdom. Mails besvares løbende, så skriv gerne til os 😊

Foredrag med Kirsten Wallentin om sorg, sygdom og kærlighed hos FOF Nordvestjylland, Holstebro

Far skal dø - foredrag med Kirsten Wallentin

Far skal dø - foredrag med Kirsten Wallentin

Et rørende foredrag om at bevare troen på det gode, hjælpe børn og voksne i sorg og tale om det, der er svært.

Kirsten Wallentin er lykkeligt gift og mor til to, da hendes mand får diagnosen ALS. De skal fortælle børnene Vigga og Sally på 9 og 11 år, at deres far skal dø. Som mor, hustru og nærmeste pårørende bliver det Kirstens allervigtigste opgave at passe på børnene igennem Jans sygdomsforløb, fortælle dem sandheden om sygdommen og forberede dem på, at deres far skal dø. Samtidig skal hun beskytte dem mest muligt og fastholde deres barndom og troen på, at livet er godt – også når det ikke er det. Men hvordan gør man det? Hvordan fortæller man et barn, at mor eller far skal dø? Og hvad kan andre gøre for at hjælpe og støtte?

I foredraget ”Far skal dø – og vi skal nok klare den” fortæller Kirsten Wallentin Damgaard sin personlige historie og deler ud af sin store viden om at hjælpe børn og voksne i sorg. I foredraget giver hun gode råd til andre, der står i en lignende situation. Uanset om du er pårørende, en god ven, der gerne vil hjælpe eller fagperson vil du få meget ud af foredraget.

”Far skal dø – og vi skal nok klare den” er et foredrag om at:
• tage de svære samtaler om sorg og døden med sine børn
• støtte børn i sorg og i at bevare deres tro på, at livet er godt
• tackle hverdagen, selvom livet har slået en kolbøtte
• passe på sig selv – når man (måske) samtidig skal passe på alle andre
• insistere på at have et godt liv, selvom man mister en kær