Skip to content

Undskyld, at vi roder lidt på hjemmesiden! Vi er godt i gang med at planlægge efterårssæsonen med de mange kendte kursusaktiviteter og selvfølgelig en række nyheder. Så fortvivl ikke, hvis du ikke finder netop dit hold - vi arbejder på det! Kontoret er i uge 24-26 kun åbent om mandagen fra 9 til 12 pga. sygdom. Mails besvares løbende, så skriv gerne til os 😊

Samtaleforedrag om barndommen og dens konsekvenser og betydning for det videre liv, FOF Nordvestjylland, Holstebro og Nykøbing M.

Samtaleforedrag om barndommen - Joy & Juliane

Kom med til dette foredrag med Joy Mai Kissov og Juliane Overgaard og deltag i debatten om det vigtige emne og/eller bliv klogere på barndommens betydning for den enkeltes ungdoms- og voksenliv.

Måske spørger du dig selv, hvorfor du skal deltage i dette foredrag? Svaret er enkelt – fordi det er en relevant dialog, som du vil få serveret på en anderledes måde med masser af skæve smil og stof til eftertanke.

I samtaleforedraget vil vi komme ind på disse spørgsmål og emner:

  • Hvordan er vi vokset op og hvilken indflydelse har vores opvækst haft på os?
  • Hvordan har den præget os og hvad har vi kæmpet med hver især?
  • Mobning, mistrivsel og ensomhed – hvor er de voksne og hvorfor griber vi ikke ind, når vi fornemmer, at et barn har det svært eller mistrives?
  • Hvordan kommer vi den stigende ensomhed blandt børn og unge til livs?
  • Hvad er en god rollemodel? Hvorfor er det vigtigt, at den voksne går forrest og viser vejen?
  • Hvornår er man et curlingbarn og hvordan/hvorfor er dette blevet del af vores hverdag?
  • Er et barn et statussymbol?

Og sikkert meget andet. Deltagerne er velkomne til at byde ind og tage del i debatten, så vi sammen kan få vendt nogle af de svære emner, som børn og unge kæmper med.

Information

Datoer

Dato Tid Sted Navn
1 Torsdag 26.09.2024 19:00-21:00 Huset Holstebro FOF Foredragsholder

FOF Foredragsholder