Skip to content
Gå til patanjali yoga ved FOF Nordvestjylland i Holstebro

Patanjali yoga - begyndere og letøvede

Holdet er for dig som ønsker at arbejde med basis stillingerne, samt blive introduceret for dybere drejninger, bagud bøjninger  og omvendte stillinger. 

Patanjali Yoga er, hvor det er fokus på symmetri, lige linjer, åndedrættet og hensynet til den enkelte krop. Vi arbejder med at opbygge styrke, smidighed, udfordre balancen og øge kropsbevidstheden. 

Vi tager udgangspunkt i den fysiske træning, arbejder aktivt og koncentreret med yogastillingerne.
Der tages højde for de forskellige niveauer og der undervises, så alle får mest muligt ud af øvelserne.

Vi bruger simple redskaber som klodser, tæpper, bælter m.m.

Redskaberne er med til at vi kan opretholde lige linjer og forbedre kroppens holdning, arbejde med evt. stivhed og skævheder, manglende styrke eller skader i kroppen. 

På den måde kan alle få det optimale ud af Yogaen.

Alt du skal bruge er tilstede i lokalet.


Information

Datoer

Dato Tid Sted Navn
1 Onsdag 10.01.2024 16:45-18:15 FOF Yoga Studio Gudlaug Smáradóttir
2 Onsdag 17.01.2024 16:45-18:15 FOF Yoga Studio Gudlaug Smáradóttir
3 Onsdag 24.01.2024 16:45-18:15 FOF Yoga Studio Gudlaug Smáradóttir
Se alle Se færre
Gudlaug underviser i yoga i Holstebro
Underviser

Gudlaug Smáradóttir

For ca. 15 år siden startede jeg til yoga, og blev straks begejstret for hvad yogaen kunne byde på, både fysisk og mentalt.
Især Yoga hvor man bruger redskaber i form af klodser, bælte, tæpper osv. har tiltalt mig igennem årene, og derfor var Patajali Yoga det rigtige match for mig. Redskaberne er med til at opretholde lige liner og forbedre kroppens holdning. 

Men også det koncentrerede arbejde i den fysiske del af yogaen, sammen med åndedrættet, hvor man pludselig finder ind til stilheden i nuet, er jeg også fan af.

I 2013/2014 tog jeg årskursus i Iyengar Yoga, hos Hanne Juelsgård i Silkeborg. Derefter tog jeg 2 årig Pantanjali Yoga Instruktør uddannelse, også hos Hanne Juelsgård i Silkeborg.

I mit virke som yoga instruktør, lægger jeg vægt på varieret undervisning. Min holdning er, at alle kan være med til Patanjali Yoga, og selv om kroppen har skade eller slitage, så findes der altid et alternativ så hele kroppen kan udføre Yogaen. 

Jeg søger jævnligt ny viden og inspiration, til at dygtig gøre mig som instruktør. Og tager flere gange årligt på workshops med dygtige danske og udenlandske yoga lærere.

Privat er jeg født og opvokset på Island. Flyttede til Denmark som 18 årig og i dag bor jeg i Vemb, sammen med min mand og søn. Som familie elsker vi at opleve ting sammen, ved at rejse og at være i naturen.
I min fritid dyrker jeg en del yoga, sejler kvinde kapsejlads og nyder at være i godt selskab med familien og gode venner.