Skip to content
Yoga hos FOF Nordvestjylland, hatha, patanjali, medi yoga, mindfulness og meditation, Holstebro, Lemvig og Struer

Mediyoga for alle

MediYoga er en klinisk testet og evidensbaseret terapeutisk yogaform.

MediYoga er udviklet i samarbejde med det svenske sundhedsvæsen. MediYoga er en yogaform, som forener mange tusinde års yogisk erfaring med medicinsk viden.

MediYoga omfatter enkelte bevægelser og stillinger, bevidst yogisk åndedræt, forskellige koncentrations-teknikker, dyb afspænding og meditation.
Yogaformen er for alle og er særdeles velegnet, hvis man har problemer i led og muskler, smerter, kreds-løbsproblemer, udfordringer med vejrtrækningen, stress, let depression eller har svært ved at finde hverdagsglæden. Søvnbesvær.

Underviser er Herdis Hviid, der er uddannet MediYoga instruktør 2016, MediYoga lærer/terapeut 2019, sygeplejerske, kraniosakralterapeut samt massør.

Læs mere på www.mediyoga.dk

Information

Datoer

Dato Tid Sted Navn
1 Torsdag 11.01.2024 16:30-18:00 Lemvig Gymnasium Herdis Hviid
2 Torsdag 18.01.2024 16:30-18:00 Lemvig Gymnasium Herdis Hviid
3 Torsdag 25.01.2024 16:30-18:00 Lemvig Gymnasium Herdis Hviid
Se alle Se færre
Herdis underviser i medi yoga i Holstebro og Lemvig
Underviser

Herdis Hviid

Jeg hedder Herdis Hviid (født 1962)
Jeg har undervist i MediYoga i FOF regi siden 2017. I gennemsnit 50-55 kursister pr. sæson, heraf flere hensyntagen hold.
Jeg er autoriseret sygeplejerske og har således en medicinsk, fysiologisk og anatomisk baggrundsviden, hvilket kræves for at blive MediYoga instruktør.
Certificeret MediYoga instruktør 2016.
MediYoga terapeut (800 timer lang uddannelse-afsluttet juni 2019).
Voksenunderviser Nørre Nissum Seminarium (1 årig uddannelse)
Kranio-sakralterapeut og massør.
Jeg har dyrket MediYoga gennem en årrække og mærket hvordan de enkle og blide øvelser, fokus på åndedrættet og ikke mindst meditationernes effekt på egen krop og sind. Jeg har oplevet en forbedret livskvalitet, både i form af oplevelse af større ro, overskud og modstandskraft over for belastninger, men også konkret mere kropslig sundhed.
Jeg arbejder ud fra et holistisk menneskesyn og vil gerne være med til at udbrede MediYoga i Danmark og give andre en mulighed for at lære enkelte værktøjer til at skabe bedre helse og støtte til at skabe balance i krop og sind. 
Mobil: 61387583
E-mail: hviidclinikken@gmail.com
www.Clinik-ken.dk