Skip to content
Workshop i at lave kinesisk streetfood

Kinesisk Streetfood

Tag med på en kulinarisk rejse gennem de livlige kinesiske gader, og lær at lave din egen street food.

Denne workshop giver dig redskaberne til at tilberede autentisk og velsmagende kinesisk street food gennem læren om kinesiske krydderier og saucer, der giver retterne deres unikke smag. Workshoppen er til alle madelskere, der ønsker at tilbringe en lærerig eftermiddag i godt selskab.

Der oprettes en lukket Facebook-gruppe, hvor det er muligt at stille spørgsmål, ønske retter du vil lære at lave, adgang til opskrifter, indkøbsmuligheder osv.

Medbring: Drikkevarer, viskestykker, en klud, forklæde og beholdere til rester.

Udgifter til råvarer: 100-150 kr. pr. gang - betales til underviseren på dagen.

Information

Datoer

Dato Tid Sted Navn
1 Søndag 05.05.2024 13:00-17:00 Søndermarksskolen Meiya Thorlaksson
Underviser

Meiya Thorlaksson

Meiya Thorlaksson blev født i Kina og er vokset op med det kinesiske køkken gennem 30 år. På sine madlavningskurser vil hun dele sin store passion for madlavning med dig og inspirere til at lave flere autentiske og sunde kinesiske retter. 

Meiya er uddannet personlig træner, pilatesinstruktør og yogalærer i Indien. Hun underviser i yoga, pilates, TRX og bodyfit, og hun dyrker selv styrketræning, crossfit, holdtræning og løb.

Meiya er en energisk, motiverende og hensyntagende underviser, som elsker at hjælpe andre med at forbedre deres liv gennem træning.