Skip to content
Yoga for alle hos FOF

TriYoga

TriYoga® er ideelt for begyndere, da vi systematisk bygger yogaformen op fra bunden. Hjulpet af bevidst fokus på åndedrættet, kommer vi hele kroppen igennem i et flow af dynamiske og statiske stillinger. Vi afslutter hver gang med en velfortjent afspænding.

TriYoga® er for alle mennesker i alle aldre, og fungerer også fint som supplement til fx løb eller styrketræning.

Medbring pude og tæppe.

Information

Datoer

Dato Tid Sted Navn
1 Torsdag 18.01.2024 16:30-18:00 Østre Skole Pernille Larsen
2 Torsdag 25.01.2024 16:30-18:00 Østre Skole Pernille Larsen
3 Torsdag 01.02.2024 16:30-18:00 Østre Skole Pernille Larsen
Se alle Se færre
Underviser

Pernille Larsen

Pernille er uddannet fysioterapeut i 2022. Menneskers trivsel og førlighed ligger hende meget på sinde, og udover at en vigtig vej til trivsel går gennem styrkelse og bevægelse af kroppen, prøver Pernille også at se det hele menneske.

I løbet af sin uddannelse har Pernille undervist i forskellige former for holdtræning, bl.a. seniorhold og varmtvandstræning. I 2014 blev hun certificeret TriYoga Basic-lærer og har undervist siden. I 2016 kom Level 1 til.

Pernille fortæller: "Jeg elsker at undervise i yoga, da jeg er meget optaget af kroppens og sindets samspil. Jeg oplever en ro indfinde sig samtidig med den fysiske udfoldelse, både hos mig selv og hos mine deltagere. Derudover er den styrke og mobilitet, man opnår i kroppen en gevinst i sig selv, som giver overskud i hverdagen. Jeg elsker at undervise folk i alle aldre og glæder mig til at møde nye holddeltagere, udover mine trofaste yogaudøvere!"