Skip to content
Lær at investere hos FOF Køge Bugt

Lær at investere i aktier på en let og forståelig måde

Vil du blive bedre til at placere dine penge? Vil du være på forkant med markedet? Vil du have nogle af de "skjulte" tips som professionelle investorer benytter sig af? Så kom til dette kursus om aktieinvestering og bliv inspireret til at komme igang!!

Gert Hansen tager udgangspunkt i 33 års erfaring med investering og besvarer på en let og forståelig måde følgende spørgsmål, der altid dukker op
- Hvordan kommer du i gang ?
- Hvordan sover du godt om natten som investor?
- Hvordan lægger du en strategi du kan følge ?
- Skal man kun investere hvad man kan tåle og tabe?
- Kan man undgå og tabe penge ?
- Kan investering gøres let og kan du finde ud af det ?
- Hvor meget tid skal du bruge på det ?
- Hvordan bliver du en god/bedre investor?

Et skræddersyet foredrag til dig, der har brug for inspiration og tips til at navigere i aktiemarkedet.

Desuden får du en introduktion til hvordan du med hjælp af bl.a. teknisk analyse navigerer i markedet og vi kommer ind på hvordan du med en klar strategi og værktøjer undgår store tab, samt ved hvornår du skal være inde i markedet, og hvornår du skal være ude af markedet. En strategi du helt sikkert vil synes er spændende og som du selv kan bruge når du investerer.

Teorien bliver understøttet af talrige eksempler og hvor du kan stille alle de spørgsmål du vil. Alt sammen i en let forståelig tone og på et plan hvor alle kan være med. Kort fortalt - bliv en bedre investor med enkle værktøjer.

Gert hansen

Information

Datoer

Dato Tid Sted Navn
1 Tirsdag 22.10.2024 18:00-21:00 Rønne Bibliotek Gert Hansen
Gert Hansen, foredragsholder inden for aktier, investering og økonomi
Foredragsholder

Gert Hansen

Gert har beskæftiget sig med investeringer siden han var godt 20 år gammel og vil gerne dele sin store interesse og mere end 30 års erfaring med dig.

Han er uddannet bankassistent i Varde Bank og har ageret valutadealer i Varde Bank, Jyske Bank og Danske Bank igennem sin lange karreire. 

 

Han har desuden været med i den succesfulde podcast "Millionærklubben", hvor han har kastet lys over investeringens mange udfordringer gennem hans store erfaring med investering i valuta m.m. Gert kører sideløbende med sin virksomhed G.H. Investering, aktiegruppen "Aktiesnak for almindelige mennesker" på Facebook - med stor succes.

 

Han har de seneste 13 år siddet som privatinvestor.