Skip to content
Kom ud over auto-funktionen og lær dit kamera at kende

Kend dit kamera

Kend dit kamera

Tager du de fleste af dine billeder på AUTO-funktionen men drømmer du om at realisere dit kameras (og dit) fulde potentiale når du tager billeder? Så er det her kurset for dig!

Vi arbejder med forskellige fotografiske emner, f.eks. halvautomatiske programmer, kendskab til knapper og funktioner samt indstilling efter egne præferencer. Du lærer kort sagt dit kamera at kende fra inderst til yderst, så du kan komme længere med dit fotografi. Du bliver også fortrolig med eksponeringstrekanten, så du ved at indstille ISO, blænde og lukkertid kan tage billeder på manuel indstilling. Kurset vil også omhandle både fotografring og praktiske opgaver som f.eks. efterbehandling af billeder.

Værd at vide:
Medbring kamera, opladet batteri og evt. en computer. Dit kamera skal kunne tage billeder på både manuel og halvautomatiske indstillinger.Praktiske fotoøvelser, opgaver samt fremvisning og gennemgang af deltagernes fotografier indgår undervejs.

Billederne tages fortrinsvis udendørs, så husk tøj der passer til årstiden.Du er velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål.


Filtrér