Madworkshop der er baseret på hygge om bålet, natur, nærvær og historie: prøv at lave gamle Bornholmske egnsretter over bål!
Brændesnude, oppenholder, krakket sild, stönkager - retter fra en svunden tid hvor alting gik langsommere. På vores sommerworkshop laver vi dem sammen over bålet imens vi hører fortællingen om den bornholmske madkultur gennem tiderne. Bagefter spiser vi maden sammen ved langbordet i bålhytten, lige midt i skoven. Alle kan være med uanset alder og gastronomiske kundskaber - det vigtigste er at du kan lide god mad og et hyggeligt bål.
Vi afholder workshoppen i ugerne 27, 29, 31 og 33, så du har flere muligheder for at deltage. I sommerferiens andre uger kan du hoppe med på vores anden sommerworkshop: Pandekager over bål.
Kurset foregår i Lynggårdsskoven hvor der er parkering og toilet tæt ved bålhytten.
Undervisningen foregår på dansk, men underviser taler tysk så det er muligt at deltage hvis du er tysktalende.
Dato | Tid | Sted | Navn | |
---|---|---|---|---|
1 | Torsdag 17.07.2025 | 14:30-17:30 | Lynggårdskoven, Bornholm | Karen Gerding |