Velkommen til et hyggeligt og sanseligt madlavningskursus, særligt tilrettelagt for medlemmer af foreningen Rend og Hop!
Her handler det ikke kun om opskrifter og råvarer – men om fællesskab, glæde og oplevelsen af at skabe noget sammen.
Hvad kan du glæde dig til?
Vi laver velsmagende og farverig hverdagsmad med fokus på enkle teknikker, sæsonens råvarer og fælles madglæde. Du vil få mulighed for at deltage aktivt i hele processen – fra snitning og stegning til servering og smagning – i et roligt tempo og med masser af støtte og plads til at være dig selv.
Du er velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål.
Dato | Tid | Sted | Navn | |
---|---|---|---|---|
1 | Onsdag 23.04.2025 | 17:00-19:30 | Asgårdsskolen, Køge | Line Holt Nielsen |
2 | Onsdag 30.04.2025 | 17:00-19:30 | Asgårdsskolen, Køge | Line Holt Nielsen |
3 | Onsdag 07.05.2025 | 17:00-19:30 | Asgårdsskolen, Køge | Line Holt Nielsen |
4 | Onsdag 14.05.2025 | 17:00-19:30 | Asgårdsskolen, Køge | Line Holt Nielsen |
5 | Onsdag 21.05.2025 | 17:00-19:30 | Asgårdsskolen, Køge | Line Holt Nielsen |
6 | Onsdag 28.05.2025 | 17:00-19:30 | Asgårdsskolen, Køge | Line Holt Nielsen |
7 | Onsdag 04.06.2025 | 17:00-19:30 | Asgårdsskolen, Køge | Line Holt Nielsen |
8 | Onsdag 11.06.2025 | 17:00-19:30 | Asgårdsskolen, Køge | Line Holt Nielsen |
9 | Onsdag 18.06.2025 | 17:00-19:30 | Asgårdsskolen, Køge | Line Holt Nielsen |
10 | Onsdag 25.06.2025 | 17:00-19:30 | Asgårdsskolen, Køge | Line Holt Nielsen |
Se alle Se færre |
Uddannelse:
Line Holt Nielsen er uddannet cand.scient. i folkesundhed fra Københavns Universitet, og hun har flere års erfaring med at undervise i madlavning.
Undervisererfaring:
Line har arbejdet med opskriftsudvikling og madkommunikation i 10 år. Hun har været en del af redaktionen på Danmarks største madmagasin, og hun har desuden leveret nyskabende opskrifter på hverdagsmad og bagværk til danske ugeblade.