Skip to content
Elsker du også en sprød krumme? Så tag med til en surdejsworkshop for begyndere

Rugbrød - lær håndværket bag det gode brød

Lær at bage surdej med supersaftig krumme og krystalsprød skorpe.

Drømmer du om at komme ind i surdejens verden, er dette workshoppen for dig. Du får grundig introduktion til bagningens grundteknikker samt forskellige meltyper, hævemetoder og deres ernærings- og smagsmæssige betydning for det færdige brød. Vi kommer igennem hele processen fra start til slut, så du lærer hvordan opstarter en surdej, fodrer den, og hvordan du påvirker dit brød og bageresultat med forskellige melsorter.

Underviseren har snydt lidt hjemmefra og medbringer en færdighævet dej. Dog gives der masser af tips undervejs til, hvordan hverdagens bagning bliver nemmere og resultatet mere velsmagende. Vi smager selvfølgelig på brødet, og efter kurset kan du fortsætte derhjemme og imponere familie og venner med dejligt friskbagt brød.

Du får masser af inspiration og viden under kurset, og en surdej og dej med hjem til næste dags morgenbrød.

Værd at vide
Råvareudgifter må påregnes og afregnes direkte med underviseren.

Du er velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål.

Information

  • Dato 01.11.2025-01.11.2025
  • Adresse Åvangsskolen, Rønne
    Merkurvej 12
    3700 Rønne
  • Lokale Madkundskabslokalet
  • Bemærkninger Underviseren sørger for lidt at spise og drikke under kurset. Beregn udgifter til materialer/råvarer 285,- pr. pers. inkl. let frokost og drikkevarer - afregnes direkte med underviseren i forbindelse med undervisningen. Medbring et fad til lagkage.

Datoer

Dato Tid Sted Navn
1 Lørdag 01.11.2025 10:00-15:00 Åvangsskolen, Rønne Karen Gerding
Karen gerding
Underviser

Karen Gerding