Skip to content
Vil du prøve kræfter med tegning efter levende model? Så er croquis noget for dig!

Croquis - alle niveauer

Når man kigger op fra papiret på menneskekroppen, man er i gang med at tegne, så stiller man skarpt og tænker pludselig meget lidt på andet end det der foregår lige foran en.

Det her er croquis-holdet for både nybegyndere og dem som har tegnet meget. Vi skal tegne kroppen i forskellige stillinger og i forskellige varigheder – alt fra 10 sekunder til stillinger der strækker sig over en time. Man kan forvente at få skærpet sin synssans, ens evne til at se former og oversætte dem til streger. Vi kommer til at lave forskellige øvelser, der udfordrer vores tegnevaner. Vi kommer også til at arbejde med skyggelægning, komposition og dybde.

Det centrale for kurset er, at det er et rum for eksperimenter og fordybelse. Tegning efter model kan være brugbart for alle som ønsker at beskæftige sig med kunst, tegneserie, arkitektur, design mm.

 

Værd at vide

Holdet er for begyndere såvel som øvede. 

 

Du er velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål. 

Information

  • Dato 17.09.2024-12.11.2024
  • Adresse Tjørnegårdsskolen
    Hyrdehøj 3
    4000 Roskilde
  • Lokale Billedkunst
  • Bemærkninger Prisen er inkl. betaling af croquismodel. Medbring selv materialer. Materialer: Medbring papir i størrelsen A3 eller større(vælg gerne noget billigt). Blyanter: En almindelig HB og et par bløde, fx 3B-6B. Blyantspidser og et viskelæder. Udover det er du også velkommen til at medbringe de tegneredskaber og farver du har lyst til(kul, oliekridt mm) Tegneplader kan udlånes i et vist omfang, men hvis du selv har en plade i størrelse ca A2 så medbring den gerne.

Datoer

Dato Tid Sted Navn
1 Tirsdag 17.09.2024 16:00-19:00 Tjørnegårdsskolen Malik Andersen
2 Tirsdag 24.09.2024 16:00-19:00 Tjørnegårdsskolen Malik Andersen
3 Tirsdag 01.10.2024 16:00-19:00 Tjørnegårdsskolen Malik Andersen
Se alle Se færre

Malik Andersen