Skip to content
Tag med fra Nordhavn til Sydhavn med metro M4 - oplev byens nye puls

Fra Nordhavn til Sydhavn med metro M4 - oplev byens nye puls

Et af de mest storstilede anlægsarbejder i Danmark nogensinde – Københavns Metro – har fået en helt ny linje, der binder byen sammen fra nord til syd. Kom med og oplev hvordan stor ingeniørkunst, københavnsk infrastruktur og kunstnerisk stationsudsmykning går hånd i hånd og danner rammen omkring det metrosystem, der er blevet kåret som verdens bedste. Kom med op til overfladen på udvalgte stationer og oplev, hvorledes metrobyggeriet har skabt en stribe helt nye byrum.

Værd at vide
Mødested: Under perronen på Orientkaj Station, Nordhavn.

Slutsted: Ny Ellebjerg, Sydhavn

Bemærk! Prisen er ekskl. metrobillet.

Du er velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål.

 

Information

  • Dato 01.09.2024-01.09.2024
  • Adresse Se Infoboks
    Nedenfor
    0
  • Bemærkninger Mødested: Under perronen på Orient Kaj Station, NordhavnSlutsted: Ny Ellebjerg, SydhavnPrisen er ekskl. metrobillet

Datoer

Dato Tid Sted Navn
1 Søndag 01.09.2024 11:00-13:00 Se Infoboks Frederik Lindskov
Frederik Lindskov, kulturhistoriker og guide hos FOF Køge Bugt
Turleder

Frederik Lindskov

Uddannelse:
Frederik Lindskov er cand.mag i filosofi og kunsthistorie fra Københavns Universitet samt uddannet billedkunstner fra Spektrum og H.C. Høyers Malerskole.

Frederiks særlige evne er at kombinere filosofi og kunsthistorie med en praktisk indsigt, således at stoffet bliver levende og let forståeligt. Han har arbejdet som tekstforfatter på reklamebureau og har som produktudvikler en hel stribe patenter bag mig. Og hans største fortrin formidlingsmæssigt er således en grundlæggende forståelse af alle trin ved kunstnerisk skabelse - fra idé og formgivning til udførelse og implementering.

Undervisererfaring:
Frederik har arbejdet som professionel omviser og foredragsholder i 15 år, og hans kunder er alt fra virksomheder og foreninger til aftenskoler såsom FOF Køge Bugt og FOF Egedal.

Andre faglige kvalifikationer:
Som billedkunstner har han en permanent udsmykning af Kavalergården ved Bernstorff Slot samt af flere danske asylcentre, bl.a. Avnstrup, og har udstillet i ind- og udland og er tidligere bestyrelsesformand for Kunstnernes Efterårsudstilling.