Skip to content
Hensyntagende Pilates System - begynder

Hensyntagende Pilates System - begynder

Her er kurset til dig, der vil træne balance - fysisk, psykisk og mentalt! Lær at bruge det naturlige åndedræt i forskellige øvelser, udspænding og afspænding.

Pilates er en effektiv træningsteknikke karakteriseret ved rolige og kontrollerede bevægelser og øvelser som understøttes med fokus på din vejrtrækning. Det giver overskud, energi og ikke mindst resultater: en stærke og smidigere ryg, en stærk core og forbedret kropsholdning.

Øvelserne foregår på gulv, hovedsageligt på måtte og udføres med enkelte rekvisitter. Hver lektion starter med en blid opvarmning af muskler og led, og afsluttes med en dejlig dybdegående afspænding.

Værd at vide

Medbring dig selv i behageligt tøj, samt en flaske med vand.

Du er velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål.

Information

Datoer

Dato Tid Sted Navn
1 Mandag 02.09.2024 11:40-13:10 Den Hvide By, Køge Liselotte Hartmann
2 Mandag 09.09.2024 11:40-13:10 Den Hvide By, Køge Liselotte Hartmann
3 Mandag 16.09.2024 11:40-13:10 Den Hvide By, Køge Liselotte Hartmann
Se alle Se færre
Underviser

Liselotte Hartmann

Uddannelse:
Liselotte Hartmann er uddannet psykomotorisk terapeut og massør, og har flere års erfaring som underviser på bagen. Liselotte tager i sin undervisningen altid udgangspunkt på dine ønsker og behov.

Undervisererfaring:
Nærvær og fokus på et godt flow er to af nøgleordene i Liselottes undervisning. Hun har undervist i Pilates og kropstræning, hvor styrke- og balanceøvelser supplerer hinanden fra start til slut.