Skip to content
Træning for ryg, knæ og skulder hensyntagende FOF Køge Bugt

Hensyntagende træning for skuldre, hofter og knæ

Effektiv og sjov træning, for dig med udfordringer i skuldre, knæ eller hofter. Har du brug for at få mere styrke i kroppen, så kom og få arbejdet kroppen igennem med og uden musik. Det kropslige og det mentale følges ad i psykomotorisk træning og giver glæde og velvære. Vi arbejder med relevante fokuspunkter og kommer altid hele kroppen igennem. Du får mere styrke og større bevidsthed om sammenhængene i kroppen.

Afspændende øvelser og stræk indgår som en naturlig del af undervisningen, og vi slutter med en liggende afspænding. Øvelserne kan afhjælpe ubehag og gener og give mere velvære. Vi bruger redskaber som bolde, træningselastik mm.

Et vigtigt fokuspunkt er bindevævet. Bindevævet er et stærkt og elastisk materiale og findes i hele kroppen i mange lag. Det holder kroppen sammen og gør, at de forskellige dele kan glide mod hinanden. Bindevævet skal strækkes, hydreres og frigøres. Her arbejder vi med stræk, helkropsbevægelse, fleksibilitet og kropsfornemmelse. Øvelserne kan afhjælpe ubehag og gener og give mere velvære. Der afsluttes med liggende afspænding.

Du er velkommen til at kontakte underviseren, hvis du har spørgsmål.

 

Information

Datoer

Dato Tid Sted Navn
1 Tirsdag 03.09.2024 14:30-15:40 Den Hvide By, Køge Anette Ring Kjær
2 Tirsdag 10.09.2024 14:30-15:40 Den Hvide By, Køge Anette Ring Kjær
3 Tirsdag 17.09.2024 14:30-15:40 Den Hvide By, Køge Anette Ring Kjær
Se alle Se færre
Underviser

Anette Ring Kjær

Udannelse:
Anette er uddannet psykomotorisk terapeut med speciale inden for kropsbevidsthed og åndedræt. Disse er to af psykomotorikkens grundelementer og danner ramme om Anettes undervisning.

Undervisererfaring:
Anette har undervist hos FOF og LOF i flere sæsoner og lægger vægt på at møde sine deltagere kropsligt såvel som mentalt. Her arbejdes der med krop og sind, som gensidigt påvirker hinanden mod en mere fintunet balance.