Skip to content
Kom ud over auto-funktionen og lær dit kamera at kende

Kend dit kamera

Tager du de fleste af dine billeder på AUTO-funktionen men drømmer du om at realisere dit kameras (og dit) fulde potentiale når du tager billeder? Så er det her kurset for dig!

Vi arbejder med forskellige fotografiske emner, f.eks. halvautomatiske programmer, kendskab til knapper og funktioner samt indstilling efter egne præferencer. Du lærer kort sagt dit kamera at kende fra inderst til yderst, så du kan komme længere med dit fotografi. Du bliver også fortrolig med eksponeringstrekanten, så du ved at indstille ISO, blænde og lukkertid kan tage billeder på manuel indstilling. Kurset vil også omhandle både fotografring og praktiske opgaver som f.eks. efterbehandling af billeder.

Værd at vide:
Medbring kamera, opladet batteri og evt. en computer. Dit kamera skal kunne tage billeder på både manuel og halvautomatiske indstillinger.Praktiske fotoøvelser, opgaver samt fremvisning og gennemgang af deltagernes fotografier indgår undervejs.

Billederne tages fortrinsvis udendørs, så husk tøj der passer til årstiden.Du er velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål.


Information

  • Dato 28.09.2024-29.09.2024
  • Adresse FOF Huset A, Greve
    Håndværkerbyen 43 A
    2670 Greve
  • Lokale 1
  • Bemærkninger Medbring kamera og manual. Husk opladet batteri! Evt. computer. Dit kamera skal kunne tage billeder på både manuel (M) og halvautomatiske indstillinger. Billederne tages fortrinsvis udendørs, så husk tøj der passer til årstiden.

Datoer

Dato Tid Sted Navn
1 Lørdag 28.09.2024 09:30-15:45 FOF Huset A, Greve Hans-Henrik Jensen
2 Søndag 29.09.2024 09:30-15:45 FOF Huset A, Greve Hans-Henrik Jensen
Hans Henrik, underviser i fotografi, FOF Køge Bugt
Underviser

Hans-Henrik Jensen

Uddannelse:
Hans-Henrik har i flere år undervist på dag- og aftenskoler i IT og foto. Han er uddannet og arbejder som IT-supporter og er freelance fotograf. Han tager udgangspunkt i de udfordringer, som kursisterne møder i hverdagen og lægger i undervisningen vægt på, at deltagerne føler sig godt tilpas og går glade hjem med ny lærdom og viden.

Undervisererfaring:
Hans-Henrik har undervist siden 2004 og har gennemført Almen Voksenpædagogisk Grunduddannelse, AVG, på Voksen Pædagogisk Center. Hans-Henrik tager fortrinsvis model- og portrætbilleder, og tog i 2020 en Master i portrætfotografi. Et udvalg af disse billeder fra hans selvvalgte opgave har siden april 2022 været udstillet på b.la. aftenskoler, kirker, biblioteker og kulturcentre.

Han har fotograferet digitalt siden 2013 og underviser i flere fotografiske emner. Han deltager løbende i kurser, foredrag og workshops og besøger fotomesser i ind- og udland.

Andre faglige kvalifikationer:
Du finder Hans-Henrik på både Facebook og Instagram under @photos.by.hh. Her kan du se et udpluk af hans fotografiske arbejde.