Skip to content
Musikproduktion og lydindspilning på computeren

Musikproduktion og lydindspilning på computeren - hold

Dette kursus henvender sig til dem, der ønsker at lære at producere, skrive sange eller optage lyd på computeren. Formålet er at ruste kursisterne med færdigheder inden for musikkomposition, optagelse af vokal og instrumenter samt musikarrangement.

Undervisningen vil være på begynderniveau og give en grundlæggende forståelse af de mange aspekter inden for elektronisk musikproduktion og sangskrivning. Uanset om du har musikambitioner eller ønsker at skabe baggrundsmusik til f.eks. din egen podcast, vil kurset give dig mulighed for at udfolde dine kreative evner og lære noget helt nyt.

Du kan downloade programmet for kurset her.

Værd at vide
Medbring høretelefoner og egen computer med musikprogram allerede installeret.

Underviserne bruger begge Ableton Live, som du kan downloade og prøve gratis her. Foretrækkes andet program, er dette også muligt.

Du er velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål.

Information

  • Dato 14.09.2024-21.09.2024
  • Adresse Brohuset, Ishøj
    Vejlebrovej 45
    2635 Ishøj
  • Lokale Rum D
  • Bemærkninger Hvis du er berettiget tilskud fra Ishøj Kommune, bedes du kontakte FOF, så vi kan sikre os, at du får tilsendt en tilskudsblanket.Medbring høretelefoner og en computer (max 5 år gammel), hvorpå der er installeret et musikprogram. Underviserne benytter selv Ableton Live, som kan prøves gratis i 30 dage. Foretrækker man at bruge et andet musikprogram, er det også muligt, det skal blot være downloaded til computeren inden undervisningen.

Datoer

Dato Tid Sted Navn
1 Lørdag 14.09.2024 12:30-16:27 Brohuset, Ishøj Nadim Hamad Mahmoud
2 Lørdag 21.09.2024 12:30-16:30 Brohuset, Ishøj Nadim Hamad Mahmoud

Nadim Hamad Mahmoud