Skip to content
Kom skader og skavanker i forkøbet og gør noget godt for din krop med hensyntagende træning tilpasset dine behov.

Træn dig glad

Døjer du med Hofte-, knæ- eller ryg artrose (slidgigt), eller har svært ved at rejse og sætte dig, gå på trapper m.m., er dette hold lige noget for dig.

Holdet er for dig, som har brug for at gøre noget godt for dit helbred, og som har lyst til aktivt at mindske og potentielt set forebygge sygdomme. Vi arbejder med puls, udholdenhed, styrke, koordination, stabilitet og balance, og din træning vil løbende blive justeret i takt med at du øger dit niveau. Træner du målrettet, vil du hurtigt mærke, at du har nemmere ved at klare hverdagen og opleve færre smerter.

Holdet er hensyntagende, hvilket betyder, at vi er få deltagere, så du optimalt kan få hjælp og grundig støtte til netop din individuelle træning i fællesskab med ligesindede. Holdet er også for dig som har gennemgået et GLAD-forløb og har lyst til at vedligeholde træningen.

Værd at vide
Medbring dig selv i behageligt tøj samt en flaske med vand.

Du er velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål.

Information

Datoer

Dato Tid Sted Navn
1 Onsdag 04.09.2024 15:00-16:30 Solrød Idrætscenter Stine Skov Jørgensen
2 Onsdag 11.09.2024 15:00-16:30 Solrød Idrætscenter Stine Skov Jørgensen
3 Onsdag 18.09.2024 15:00-16:30 Solrød Idrætscenter Stine Skov Jørgensen
Se alle Se færre
Stine Skov Jørgensen – Ejby Fys
Underviser

Stine Skov Jørgensen

Uddannelse:
Stine Jørgensen har specialviden inden for smerter, rygproblemer, skuldre, hofte, knæ, ankler og hovedpine/hovedtraumer, hvilket gør hende favnende for kursister. Her er der plads til specifikke problemstillinger og udfordringer.

Udover de behandlingsforløb med individuelle patienter, tilbyder Stine også træningsforløb for smertepatienter. Her underviser hun i bevægelse og mobilitet, herunder skoling i adfærdsændringer og forståelse for kroniske smerter.

Undervisererfaring:
Stine har undervisererfaring indenfor bl.a.: Gigthold, FysioFlow/bindevævstræning, styrkelse af hofter og knæ, samt skulder og rygtræning kombineret med bindevævstræning. Hun har siden videreuddannet sig med bl.a. Mindfulness-instruktøruddannelsen, længere smertevidenskabsuddannelse, åndedrætsuddannelse, neurodynamisk træning, fysioflowuddannelsen, og en masse manuelle teknik-kurser for hele kroppen.

Andre faglige kvalifikationer:
Hun arbejder til daglig som fysioterapeut i egen klink i Ejby - Lille Skensved, som du kan læse 
mere om her.