Skip to content
Få det bedste fra styrketræning og yoga

Yoga og moderat styrketræning

Det er alment kendt, forskningsbaseret viden, at styrketræning ikke alene opbygger muskelmasse, men ligeledes styrker knoglerne og fungerer som modgift til inflammation i kroppen.

Kom med til et sjovt og aktivt forløb, hvor du kan udvikle dig personligt og opbygge styrke, smidighed og øge din mobilitet og balance. Undervisningen starter blidt ud og vil i takt med fortroligheden i øvelserne og din krops kunnen, gå op i intensitet, så du får en intens, sjov og tilpasset undervisning – hver gang.

Undervisningen er sammensat som et forløb med elementer af styrke, puls og yoga for alle niveauer, hvor du som begynder og mere øvet kan deltage og mærke progression. Der vil desuden være rig mulighed for at supplere med hjemmetræningsøvelser for endnu større udbytte, hvis du har blod på tanden.

Du er velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål.

Information

Datoer

Dato Tid Sted Navn
1 Tirsdag 03.09.2024 15:20-16:50 FOF Huset A, Greve Merete Hytting
2 Tirsdag 10.09.2024 15:20-16:50 FOF Huset A, Greve Merete Hytting
3 Tirsdag 17.09.2024 15:20-16:50 FOF Huset A, Greve Merete Hytting
Se alle Se færre
Merete Hytting, underviser indenfor bevægelse og yoga hos FOF Køge Bugt
Underviser

Merete Hytting

Uddannelse:
Merete Hytting er uddannet yogalærer med erfaring som yogaunderviser siden 2011. Hun har de sidste fem sæsoner undervist i yoga på aftenskole, men har tidligere arbejdet i både fysioterapeutcenter og i FitnessWorld. Merete har undervejs uddannet sig som Thau-Yoga-massør, og er pt. undervejs med en supplerende uddannelse som underviser i Yin Yoga.

Andre faglige kvalifikationer:

Hos Merete er tryghed og nærvær et bærende element: “I klasserne er det vigtigt for mig, at vi som hold fungerer godt og er trygge i øvelserne. Den enkeltes egen udvikling er vigtigst. På disse hold gælder det ikke om at kunne det samme som alle andre, men om at den enkelte kursist kan være med i eget tempo og niveau”.