Skip to content

Find ro med NADA og Yin Yoga

Find ro med NADA og Yin Yoga

En workshop hvor dit nervesystem hjælpes til at finde til ro og balance. 3 timer hvor du vælger dig selv til og får genopladt dit (yin) batteri.

Vi lægger ud med NADA. NADA metoden er en øreakupunktur der hjælper til at skabe balance fysisk og psykisk. NADA påvirker nervesystemet og hjælper kroppen med at genskabe indre balance og ro. Det kan hjælpe på bl.a. stress, angst, uro og søvnproblemer, og bidrage til bedre trivsel og mental sundhed.

Fem små nåle placeres i hvert øre i specifikke zoner efter kinesisk medicin. De næste 45 minutter tilbringer du i ro på din måtte, siddende eller liggende.

Blid musik vil evt. spille i baggrunden. Hvis du ønsker at gøre brug af tæppe og evt. øjenpude skal dette medbringes.

Efter en kort pause fortsætter vi med en yin yoga klasse. I yin yogaen er langsomhed, fordybelse og nærvær kodeordene. I primært siddende og liggende stillinger strækkes dit bindevæv, og efterhånden som kroppen finder ro og slapper af, vil du mærke blødheden indfinde sig – i din krop og i dit sind. Du er i ro i hver stilling i 3-7 minutter. Klassen vil være krydret med mindfulness meditationer og en stille afsluttende Shavasana.

Yin betegnes som det feminine, rolige og kølige. Det kan derfor være en god idé at medbringe et par lune sokker og trøje udover at have behageligt tøj på du kan bevæge dig frit i.

Der bydes på en kop NADA te.