Skip to content

Det frie og uperfekte broderi

Det frie og uperfekte broderi

Glæd dig til at arbejde med nogle af alle de spændende broderisting, der findes. Det kan for eksempel være sting som: Stikkesting - Kontursting - Fladsting - Tungesting - Franske.

Kurset er for absolut begyndere inden for broderiuniverset. Selvom lidt øvede kursister også er meget velkomne! Har du ikke tidligere broderet, kan du hurtigt lære grundteknikkerne. Du broderer hvad du har lyst til - fokus er på det frie og uperfekte og at kreativitet er sjovere når du er sammen med andre.

Undervejs lærer du også om de forskellige materialer, der kan bruges til broderi og om hvordan materialevalg betyder noget for det færdige resultat. 

Når du er klar, kan du begynde at planlægge dit eget broderiprojekt og du får selvfølgelig hjælp til at starte og komme rigtigt i gang. Er du allerede i gang med et projekt? Måske er du gået i stå med det? Tag det med, så kigger vi sammen på det og ser, hvad der skal gøres for at du kan kommer videre.

Så drømmer du om at lave dit eget broderi og har måske allerede en masse gode idéer til, hvad du kunne tænke dig at lave? På dette kursus kan du brodere det, du har lyst til. Og fokus er på, at det skal være sjovt at være kreativ. 

Medbring lidt almindelig hvid bomuldslærred, lidt broderigarn (gerne DMC), lille saks, broderinål med spids og eventuelt en lille (ca. 12.5 cm) broderiramme (nål og ramme kan købes hos underviser). 
Til første undervisningsaften kan du hos underviser bestille en startpakke med nål, 2 stk. stof (15x15 cm) samt lidt DMC garn (pris 50 kr). Bestilles senest 7 dage før kursusstart.