Skip to content
Skånsomt yogakursus hos FOF Syd- og Vestsjælland

Blid Yoga

Her kan du få en velfortjent pause og give slip på spændinger i krop og sind. Guidet af vores dybe vejrtrækning, arbejder vi med dynamiske bevægelser, statiske yogastillinger og blide stræk.

Hele kroppen arbejdes roligt og skånsomt igennem med fokus på let styrke, bevægelighed og balance. Vi afslutter med dybdeafspænding, hvor roen får lov at sænke sig.

Alle kan være med, man behøver ikke være smidig eller have dyrket yoga før.

Information

Datoer

Dato Tid Sted Navn
1 Onsdag 24.01.2024 09:15-10:45 Ringsted Sportscenter Karen Rørbæk
2 Onsdag 31.01.2024 09:15-10:45 Ringsted Sportscenter Karen Rørbæk
3 Onsdag 07.02.2024 09:15-10:45 Ringsted Sportscenter Karen Rørbæk
Se alle Se færre
Underviser

Karen Rørbæk

Karen Rørbæk er uddannet yogalærer hos Hamsa Yoga i både Hatha og Vinyasa yoga, i meditation og åndedræt, og senere også i Yinmind yoga hos Yoga på Vesterbro.

Hun har undervist i FOF siden 2015, først i Hatha yoga, men senere også i blid, hensyntagende yoga.

For Karen er det vigtigt, at kursisterne får en god oplevelse i hendes undervisning. Hun lægger stor vægt på, at eleverne lærer at mærke og respektere deres krop og tage hensyn til den i yogaen. At de møder sig selv åbent og uden at dømme eller sammenligne sig med andre.

Karens timer indeholder både meditation, bevægelse der varmer, styrker og åbner kroppen, og nogle lange dybe stræk, der både gør kroppen smidigere og får sindet til at falde til ro. Både begyndere og øvede vil have udbytte af undervisningen.