Skip to content
Design din drømmehave, Havekurser hos FOF Køge Bugt

Design din drømmehave - planteanvendelse

Design din drømmehave - planteanvendelse

Den rette planteanvendelse er et centralt element for at skabe en dejlig haveoase, men det kan være svært at overskue det store planteudvalg. Med den rette viden om planterne kan man også spare mange fejlindkøb og dermed unødige udgifter. 

 

Tilbring en hel dag sammen med en professionel havearkitekt. Få derudover 45 minutters privatkonsultation over e-mail og telefon. Dette er et tilbud til dig, som har styr på det grundlæggende havedesign, men ønsker professionel hjælp til at udvælge de rette planter samt koordinere sammensætningen. 

 

Kurset er et ideelt fortsætterkursus til de kursister, som har deltaget på Design din Drømmehave I – det store overblik, men henvender sig også til kursister som er kun er interesseret i planteanvendels-delen.

 

Værd at vide
Kursusvejledning til korrekt opmåling af haven sendes inden kursusstart. Udgifter til materialer af ca. kr. 50,- må påregnes og afregnes direkte med underviser.

Medbring tegneredskaber og papir, fotos af din have fra forskellige vinkler samt bøger eller anden inspirationsmateriale. 

Du er velkommen til at kontakte underviseren hvis du har spørgsmål. Du kan læse mere om underviseren her.