Skip to content

Undskyld, at vi roder lidt på hjemmesiden! Vi er godt i gang med at planlægge efterårssæsonen med de mange kendte kursusaktiviteter og selvfølgelig en række nyheder. Så fortvivl ikke, hvis du ikke finder netop dit hold - vi arbejder på det! Kontoret er i uge 24-26 kun åbent om mandagen fra 9 til 12 pga. sygdom. Mails besvares løbende, så skriv gerne til os 😊

Foredrag med Audrey Castaneda og Susanne Skov Diemer i Folkets Hus i Struer, FOF Nordvestjylland

Foredrag med Audrey C. & Susanne S. Diemer

Det ligger som et tegn i tiden. Krigen og krisen ligger og truer. Og hvad vi kan gøre, hvis det begynder at ramle? Flere og flere danskere er derfor begyndt at preppe. Købe ekstra ind, fylde lagrene op og gardere sig mod en verden, hvor tryghed ikke længere er en selvfølge. I dette humoristiske foredrag, får I inspiration til hvad I kan gøre, for at forberede jer bedst på det værste - og hvordan man sikrer sig selv og sin familie under kriser, katastrofer og strømsvigt.

Audrey Castañeda er en af de sjoveste komikere og manuskriptforfattere i Danmark. Susanne Skov Diemer er en af landets førende sikkerhedseksperter, og har bl.a. været ansat som sikkerhedsrådgiver i det amerikanske udenrigsministerium. Hun er derudover forfatter til bogen "Forbered dig bedst på det værste", som er en guide til at overleve terror, cyber-angreb og andre krisescenarier.

Med dette foredrag du:

- Et oplysende og humoristisk oplæg om et aktuelt emne
- En populær komikers og en sikkerhedseksperts råd til at tackle livets uforudsigeligheder
- Inspiration til at forberede sig på kriser, katastrofer og strømsvigt 😊😊

Vi glæder os til at se dig til en hyggelig aften i Folkets Hus i Struer.

Information

Datoer

Dato Tid Sted Navn
1 Mandag 04.11.2024 19:00-20:30 Folkets Hus FOF Foredragsholder

FOF Foredragsholder