Skip to content

Undskyld, at vi roder lidt på hjemmesiden! Vi er godt i gang med at planlægge efterårssæsonen med de mange kendte kursusaktiviteter og selvfølgelig en række nyheder. Så fortvivl ikke, hvis du ikke finder netop dit hold - vi arbejder på det! Kontoret er i uge 24-26 kun åbent om mandagen fra 9 til 12 pga. sygdom. Mails besvares løbende, så skriv gerne til os 😊

Kom med til dette spændende foredrag med Lasse Rahbek om Sirius "Den umulige dokumentar"

Sirius "Den umulige dokumentar" - foredrag med Lasse Rahbek

Mød Lasse Rahbek, fotografen bag DR1-serien Sirius.

Med knækkede ledninger, varme batterier i underbukserne og forfrosne fingre har Lasse Rahbek gennem tre år har haft unik adgang til at følge Slædepatruljen Sirius på deres barske rejser. Kom med bag kameraet og oplev billeder, gode historier og klip der aldrig kom med i 2023’s største tv-succes, Sirius, når manden bag dokumentaren, instruktør og fotograf Lasse Rahbek, fortæller om det benhårde arbejde med at filme under ekstreme forhold og tocifrede minusgrader. Foredraget er visuelt og medrivende.

Om Lasse Rahbek

Lasse Rahbek er uddannet tv- og medietilrettelægger og arbejder selvstændigt som både instruktør og fotograf. Han er kendt i branchen som “eventyrfotografen” og står bag adskillige store danske tv-successer.

Vi glæder os allerede til en fantastisk aften på Holstebro Bibliotek 😊

Information

Datoer

Dato Tid Sted Navn
1 Tirsdag 19.11.2024 19:00-21:00 Holstebro Bibliotek FOF Foredragsholder

FOF Foredragsholder