Skip to content

Undskyld, at vi roder lidt på hjemmesiden! Vi er godt i gang med at planlægge efterårssæsonen med de mange kendte kursusaktiviteter og selvfølgelig en række nyheder. Så fortvivl ikke, hvis du ikke finder netop dit hold - vi arbejder på det! Kontoret er i uge 24-26 kun åbent om mandagen fra 9 til 12 pga. sygdom. Mails besvares løbende, så skriv gerne til os 😊

Kvindsmod er et stærkt foredrag med Trine Christensen ved FOF Nordvestjylland, Holstebro

"Kvindsmod" - foredrag med Trine Christensen

Forestil dig, at måtte flytte 12 gange på tre år. Forestil dig maskerede mænd trænge ind i dit hus for at myrde dig. Forestil dig, at blive tvunget til at flygte fra dit hjemland. Forestil dig, at regeringen stempler dig som terrorist og vil dræbe dig på åben gade. Alt sammen på grund af dit køn, seksuelle identitet eller fordi du nægter at tie.

Det er den virkelighed, som syv kvinder lever i.  Deres historier bliver fortalt i den nye bog, Kvindsmod og danner rammen om et stærkt foredrag af kvinden bag bogen.

 

De syv kvinder er almindelige husmødre, skolepiger og journalister. Deres portrætter er ikke heltefortællinger, men historier om ægte mennesker, der møder tvivl, frygt og modstand, men som finder deres egen stemme og står ved den. Det er rollemodeller, som vi kan lære noget af.

 

I sit inspirerende oplæg fortæller tidligere generalsekretær for Amnesty International Trine Christensen om tilblivelsen af bogen og om stærke samtaler med de syv kvinder. Med et fokus på ikke bare deres meritter, men på hvordan de har fundet og bevarer deres kvindsmod, giver oplægget også et indblik i de overvejelser og de strategier, som disse modige kvinder har fundet undervejs. Kvindsmod er noget vi alle har brug for – og noget vi alle kan finde, fremme og støtte.

Information

Datoer

Dato Tid Sted Navn
1 Tirsdag 10.09.2024 19:00-21:00 Huset Holstebro FOF Foredragsholder

FOF Foredragsholder