Skip to content
Gå til gravid yoga, hjerneyoga og kropsterapeutisk yoga ved Charlotte Riis hos FOF Nordvestjylland, Holstebro

Hjerneyoga

Dette hold er et roligt balancerende hatha yoga hold, hvor fokus er på at genetablere din kommunikation mellem krop og hovedet.

Dette hold er ikke betinget af diagnoser, men er et spørgsmål om dit ønske om et hensynstagende hold. Dog skal det nævnes, at efter en hjerneskade (rystelse, traumer, minor stroke, tidlige stadier af neurodegenerative sygdomme og andre) kan det være udfordrende at turde at udfordre din krop, balance og din styrke.

Du kan føle dig fremmed eller afkoblet din krop. Det er formålet med dette hold, at indbyde dig til at lære din krop og dine muligheder at kende på ny i sikre omgivelser, hvor du guides igennem øvelserne af en helhedsorientert tilgang til, hvordan vi som mennesker skal være i verden.

Information

Datoer

Dato Tid Sted Navn
1 Tirsdag 23.04.2024 13:20-14:10 FOF Yoga Studio Charlotte Bjerg Sand Riis
2 Tirsdag 30.04.2024 13:20-14:10 FOF Yoga Studio Charlotte Bjerg Sand Riis
3 Tirsdag 07.05.2024 13:20-14:10 FOF Yoga Studio Charlotte Bjerg Sand Riis
Se alle Se færre
Charlotte underviser i yoga, holder workshops og foredrag om krop, psyke og sind i Holstebro

Charlotte Bjerg Sand Riis

Mit navn er Charlotte Riis.

I mit arbejde møder jeg mennesket der hvor de er. Jeg er holistisk i min tilgang og det betyder, at krop, psyke, sind og samfund altid er en integreret del i mit møde med dig og den måde vi snakker sammen uanset om det er en yogaklasse eller det er et foredrag.

Jeg arbejder ud fra en sansende og intuitiv tilgang til kroppen, som hviler på stærke faglige søjler:

> Jeg er uddannet sygeplejerske med en kandidat i sygeplejevidenskab fra 2015.
> Derudover er jeg Totum kropsterapeut og kropsterapeutisk hatha yogainstruktør.
> Jeg er indehaver af virksomheden “Bjergs briks -kropsterapi og sygepleje” i Holstebro og arbejder som udviklingssygeplejerske på neurologisk afdeling på Regionshospitalet Gødstrup.

Yoga er for mig et genfundet anker i hverdagen. Det er en meget konkret måde, at skabe ro i mit sind, arbejde med min smidighed og styrker både i krop og sind. Jeg kan lide at udfordre, men i respekt for de mennesker jeg arbejder med.