Skip to content

Undskyld, at vi roder lidt på hjemmesiden! Vi er godt i gang med at planlægge efterårssæsonen med de mange kendte kursusaktiviteter og selvfølgelig en række nyheder. Så fortvivl ikke, hvis du ikke finder netop dit hold - vi arbejder på det! Kontoret er i uge 24-26 kun åbent om mandagen fra 9 til 12 pga. sygdom. Mails besvares løbende, så skriv gerne til os 😊

Få redskaber til at få det bedre ved at gøre mindre hos FOF Nordvestjylland, Holstebro

Få det bedre ved at gøre mindre

Vi har fået en fantastisk gave i at kunne tænke og føle. Men mange oplever at blive overvældet af tanker/følelser og for nogle kommer det til udtryk i overtænkning, overbekymring, trang til at kontrollere, gøre mere - og en negativ indre dialog om aldrig at slå til. Det mærkes i kroppen som uro, ængstelighed, stress - og fornemmelsen af at have mistet kontakten til sig selv. At bo i hovedet.
 
På dette kursus får du ingen teknikker, metoder og værktøjer - det er slet ikke nødvendigt for at opleve mere ro, glæde, harmoni og tryghed - og for at komme ud af det mentale overforbrug. Vi skal bare kigge i en anden retning.
 
Sammen går vi på opdagelse i, hvordan vores sind reelt fungerer og hvordan alt vi oplever, opleves indefra-og-ud. Vi lukker op for en helt anden opdagelse af livet, som ikke kræver at skulle gøre mere for at få det bedre - tværtimod skal du gøre mindre. 
 
Deltagelse i dette kursus kræver ikke at du deler personlige detaljer om dine udfordringer. Den forståelse vi arbejder ud fra, er grundprincipper for alle menneskers mentale oplevelses-system - uanset udfordringer. 
 
Er du klar til en indre livsforandrende opdagelsesrejse? 
Er du klar til at se noget nyt? 
Er du klar til at tage de første skridt på din rejse til et lettere, mere roligt og ubesværet liv? 
 
Har du brug for at vide lidt mere for at fornemme om dette kursus er noget for dig, kan du bestille en gratis telefonsamtale via mail på jatak@mentalsundhed.nu 
 

Information

Datoer

Dato Tid Sted Navn
1 Torsdag 05.09.2024 17:00-18:45 FOF - Huset Christina Bay
2 Torsdag 12.09.2024 17:00-18:45 FOF - Huset Christina Bay
3 Torsdag 26.09.2024 17:00-18:45 FOF - Huset Christina Bay
Se alle Se færre
Stinne underviser i personlig udvikling i Holstebro

Christina Bay

Gennem mange år kæmpede jeg for at opnå det liv, som jeg troede var “det rigtige”. Indre kampe, krav, forventninger og en evig stræben efter ro, glæde, frihed og tryghed resulterede i det modsatte af, hvad jeg søgte; Stress, angst, usikkerhed, ubalance og mistrivsel. I dag ser jeg klart og tydeligt, at livet altid forsøgte at hjælpe mig på rette vej. Gennem indsigt og forståelse for vores geniale mentale design, er mit liv forandret; roligt, lettere, mere frit og mere harmonisk og selvkærligt.  Det er den rejse, jeg inviterer alle interesserede med på. Jeg kan slet ikke lade være. 

Jeg er uddannet hos 3P-Skolen som certificeret coach og formidler og ansat i MentalSundhed.nu