Skip to content

Undskyld, at vi roder lidt på hjemmesiden! Vi er godt i gang med at planlægge efterårssæsonen med de mange kendte kursusaktiviteter og selvfølgelig en række nyheder. Så fortvivl ikke, hvis du ikke finder netop dit hold - vi arbejder på det! Kontoret er i uge 24-26 kun åbent om mandagen fra 9 til 12 pga. sygdom. Mails besvares løbende, så skriv gerne til os 😊

Lær eller bliv bedre til engelsk, begyndere, øvede, konversation, FOF Nordvestjylland, Holstebro, Struer og Lemvig

Engelsk niv. 1-2 - begyndere & letøvede

Dette hold henvender sig til dig, der enten er begynder eller letøvet. Vi tilpasser undervisningen dit/jeres niveau, så alle først størst muligt udbytte af kurset.

Vi vil snakke om aktuelle emner fra hverdagen, oplevelser og ferie. Vi har fokus på de emner, som de fleste kender og kan tale med om. Vi vil også arbejde med det skriftlige/grammatik, men kun til husbehov 😊

Målet er at blive bedre til både at snakke, skrive og læse engelsk, men også at blive mere tryg ved det engelske sprog.

Der må forventes udgifter til undervisningsmateriale, som aftales på holdet og afregnes med underviseren.

Jeg glæder mig til at se dig/jer i Struer 😊


Information

Datoer

Dato Tid Sted Navn
1 Torsdag 24.10.2024 09:00-10:45 Struer Aktivitetscenter Juliane Overgaard
2 Torsdag 31.10.2024 09:00-10:45 Struer Aktivitetscenter Juliane Overgaard
3 Torsdag 07.11.2024 09:00-10:45 Struer Aktivitetscenter Juliane Overgaard
Se alle Se færre
Juliane underviser i tysk i Struer og er skoleleder
Underviser

Juliane Overgaard

Jeg er skoleleder ved FOF og underviser i tysk i Struer. Jeg er uddannet oversætter og tolk i tysk og har i mange år undervist i tysk på efterskoler, handelsgymnasiet, i virksomheder og siden 2013 hos FOF.

Jeg lægger vægt på dette i min undervisning:

• Høj faglighed

• Humørfuld og uhøjtidelige atmosfære

• Alsidige og nutidige undervisningsmaterialer

Det jeg allerbedst kan li' ved at undervise i tysk er, at jeg kan styrke kendskabet til fremmedsprog og derigennem klæde deltagerne på til at kunne gebærde sig sprogligt og kulturelt syd for grænsen. Jeg brænder for sprog og kommunikation og glæder sig over de mange, der deler min interesse!

Det er kunne fremmedsprog er forbundet med så mange fordele. Man kan få fuld valuta for pengene, hvis man på rejse i Tyskland er i stand til at sige enkle sætninger på tysk. Så åbner der sig helt andre døre, end hvis man forsøge at hutle sig igennem på eksempelvis engelsk.

Citater fra tidligere deltagere på mine hold:

 - Niels ”Jeg synes, vi er kommet en hel del videre, især med grammatikken, Juliane er motiverende, altid i godt humør og klar med en frisk bemærkning, hvis man kommer til at tale ”sort”

- Kaj "Juliane fik den tyske grammatik til at blive næsten spændende”