Skip to content

Undskyld, at vi roder lidt på hjemmesiden! Vi er godt i gang med at planlægge efterårssæsonen med de mange kendte kursusaktiviteter og selvfølgelig en række nyheder. Så fortvivl ikke, hvis du ikke finder netop dit hold - vi arbejder på det! Kontoret er i uge 24-26 kun åbent om mandagen fra 9 til 12 pga. sygdom. Mails besvares løbende, så skriv gerne til os 😊

Lær italiensk hos FOF Nordvestjylland, Holstebro, begyndere og øvede

Italiensk for begyndere/letøvede

Holdet startede i foråret 2024 og har italiensk 10 mødegange, så nybegyndere kan sagtens være med 😊

Vi arbejder videre med at udvide ordforrådet, øve verber/udsagnsord og tal, og dykke lidt mere ned i den italienske kultur og sprogbrug.

Vi bruger bogen Passaparola, som kan købes på systime.dk - "Passaparola 1" - nogle biblioteker har den også til udlån, hvis man er heldig 😊

Undervisningen er flyttet til et hyggeligt mødelokale hos Frivilligcenter Mors i Holgersgade.

Information

Datoer

Dato Tid Sted Navn
1 Onsdag 04.09.2024 19:00-20:45 Frivilligcenter Mors Lene Rasmussen
2 Onsdag 11.09.2024 19:00-20:45 Frivilligcenter Mors Lene Rasmussen
3 Onsdag 18.09.2024 19:00-20:45 Frivilligcenter Mors Lene Rasmussen
Se alle Se færre
Lene underviser i italiensk for begyndere på Mors

Lene Rasmussen

Jeg har siden skoletiden været glad for det italienske sprog, kulturen og de til tider meget specielle italienere! Jeg har flere gange været på sprogskole i Italien og har gode italienske venner samt et utal af rejser med i bagagen. Min glæde for det italienske er noget jeg gerne vil dele med andre og uanset hvad ens motivation måtte være for at lære noget nyt, så er det vigtigt at man føler der er plads til alle.

Og da det er et begynderkursus, så kan alle være med. Vi følger bogen slavisk, men skal også have tid til at lære kulturen at kende, hvordan gebærder man sig blandt italienerne, hvordan læser man et menukort og hvad betyder udtrykket "fare una bella figura" egentlig?

Vi skal kunne grine af vores fejl for dem kommer alle - inkl. læreren til at lave mange gange.