Skip to content
Hvalsø Forår 2022 FOF Køge Bugt

Lejre

Foredrag, motion og kreative kurser for dig i Lejre

FOF Køge Bugt tilbyder hver sæson et væld af spændende kurser og workshops, som kan sætte kulør på din hverdag og give dig gode, spændende og lærerige oplevelser i Lejre kommune

Du kan holde dig i form på motionshold, sætte krydderi på din hverdag med madlavninggskurser, udleve din skabertrang på et af vores mange kreative kurser, eller udvide din horisont med et af vores mange spændende foredrag og debatarrangementer. Hver sæson kan du desuden deltage i vores populære foredragsrækker i samarbejde med foreningen “Mærk Livet” flere spændende foredrag med aktuelle og dygtige foredragsholdere, hvor du kan blive inspireret og udvide din horisont.

FOF Lejre har sin egen uafhængige bestyrelse - du kan se alle bestyrelsesmedlemmer her 

Er der ingen kurser nedenfor, eller er de allerede startet, er du velkommen til at kontakte os for evt. overskydende pladser på de igangværende hold.

Har du spørgsmål?
Har du spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os på kogebugt@fof.dk eller tlf. 5665 5322.

Afspænding og aktiv kropstræning hos FOF Køge Bugt

Motion- og træningshold

Udforsk alle nyheder

Uanset om du drømmer om at blive stærkere, mere fleksibel, eller døjer med skavanker eller skader, kan du gå på opdagelse i vores store udvalg af motions- og træningshold. Du finder helt sikkert noget for dig.