Skip to content
Gotvedbevægelse hos FOF Køge Bugt 15

Gotvedbevægelse

Gotvedbevægelse

Hensyntagende Gotvedgymnastik er for dig som ønsker at arbejde målrettet og gradvist med din krop, men som af forskellige årsager ikke kan gå på vores almene Gotvedhold. Med hensyntagende Gotved, arbejder vi bevidst med åndedrættet for at skabe sammenhæng og gennemstrømning mellem hoved og krop, på den måde tilføjer vi nye ressourcer til kroppen, styrker musklerne og opnår både kropslig og mental balance. 

 

Vi arbejder med balance, mobilitet, styrke, kondition og fri bevægelighed i alle led, og kroppen arbejdes grundigt igennem med fokus på åndedræt og sammenhæng mellem bevægelserne og musikkens rytmer.  

 

Er der ingen kurser nedenfor, eller er de allerede startet, er du velkommen til at kontakte os for evt. overskydende pladser på de igangværende hold.

Har du spørgsmål?
Har du spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os på kogebugt@fof.dk eller tlf. 5665 5322.

  • Tro og love-erklæring

    Hvis du tilmelder dig et af vores hensyntagende bevægelseshold, skal du ved første undervisningsgang underskrive en “tro og love-erklæring”. Er du i tvivl om hvorvidt du kan deltage på et hensyntagende bevægelseshold, bedes du kontakte fagkonsulent Tina Rossbach Kofod på tlf. 4395 0181.