Skip to content
Madlavningskurser i FOF Hvalsø

Madlavning

Madlavning

Vil du gerne blive en bedre kok? Eller savner du inspiration til at kreere nye retter og forsøde aftenkaffen med lækre desserter? Så er et madlavningskursus hos FOF Køge Bugt lige noget for dig! Vi tilbyder hver sæson mange forskellige madkurser inden for mange hjørner af gastronomiens verden. Her kan du blive inspireret til nye smage, spændende teknikker og retter fra verdenskøkkenet. Vores madlavningskurser foregår i hyggelige rammer, hvor der er plads til spørgsmål og kreativ udfoldelse, uanset interesse. Find et hold eller en workshop som passer til netop dig.

Gå på opdagelse i det søde og pikante køkken
Læg kalorietælleren til side og kas dig ud i det søde køkken. Her kan du hente inspiration til lækker konfekt der vil glæde dine gæster til højtider og sammenkomster. Du kan også prøve at lave dine egne fyldte chokolader, kreere smukke og lækre kager eller gå på jagt efter den gode krumme på et af vores bagekurser.

Er der ingen kurser nedenfor, eller er de allerede startet, er du velkommen til at kontakte os for evt. overskydende pladser på de igangværende hold.

Har du spørgsmål?
Har du spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os på kogebugt@fof.dk eller tlf. 5665 5322.