Skip to content
Broderi af frugt og grøntsager, Kreative Kurser hos FOF Køge Bugt

Broderi for dig

Kurset er for dig, der vil prøve at brodere eller genopfriske broderi. At brodere med nål og tråd kan for nogle være et frirum i en hektisk hverdag - en form for meditation. Ved kursusstart vil der blive præsenteret flere teknikker og emner. Kursusdeltagerne byder ind med ønsker og undervisningen/teknikområderne for de efterfølgende fem undervisningsgange bliver besluttet den første lørdag.

Du har mulighed for at fordybe dig i en ny teknik og du vil blive udfordret på dit niveau, så sværhedsgraden i det underviste vil variere fra kursusdeltager til kursusdeltager. Kurset er for alle – uanset alder.

Du er velkommen til at kontakte underviseren, hvis du har spørgsmål.

Information

Datoer

Dato Tid Sted Navn
1 Lørdag 25.11.2023 09:30-15:00 Brogade 19.1, Køge Sonja Lene Jensen
2 Lørdag 16.12.2023 09:30-15:00 Brogade 19.1, Køge Sonja Lene Jensen
3 Lørdag 03.02.2024 09:30-15:00 Brogade 19.1, Køge Sonja Lene Jensen
Se alle Se færre
Sonja L. Jensen, underviser i broderi hos FOF Køge Bugt
Underviser

Sonja Lene Jensen

Sonja har i en årrække undervist i broderi på flere niveauer, herunder i aftenskoleregi. Sonja ynder at binde kreativitet og praktikalitet sammen i hendes undervisning, og hun tager ofte udgangspunkt i ældre og klassiske motiver, som fortolkes på ny og får nyt liv. 

"Jeg nyder roen broderi giver mig, og elsker at give både ro og inspiration til at komme i gang eller komme videre med broderiet til dig".