Skip to content
Strikkecafé hos Charlotte Westh med FOF Køge Bugt

Strikkecafé - Køge

Giv dig selv et kreativt frirum i en travl hverdag - og få inspiration til nye projekter. Vi mødes hver 14. dag – og der er god plads til hygge, strikketøj såvel som snakketøj.

Strikkecafé hos Charlotte Westh i samarbejde med FOF Køge Bugt

Lær at læse og forstå strikkeopskrifter, og bliv fortrolig med garnkvaliteter, løbelængder og strikkefasthed/hæklefasthed til beregning af størrelser og mål. Bliv god til at montere -eller undgå denne del- og skab en flot finish på dit håndarbejde. Mottoet er, at “serveringen er det halve måltid”. Er du erfaren strikker, så bliv inspireret og lær nyt - eventuelt hækleopslag af masker - og/eller italiensk maskeopslag, tofarvet patent, snoninger m.m.

Prøv at strikke I-cordkanter eller strik tøjet oppefra og ned. Som fast bestanddel af kurset bliver der endvidere tilbudt hjælp til en strikket eller hæklet pung/taske, hvor underviser sørger for foer og lynlås.

Værd at vide
Undervisninger medbringer egne designs til inspiration.

Du er velkommen til at kontakte underviseren, hvis du har spørgsmål.

Information

Datoer

Dato Tid Sted Navn
1 Tirsdag 19.09.2023 19:00-21:45 Den Hvide By, Køge Charlotte Kofoed Westh
2 Tirsdag 03.10.2023 19:00-21:45 Den Hvide By, Køge Charlotte Kofoed Westh
3 Tirsdag 31.10.2023 19:00-21:45 Den Hvide By, Køge Charlotte Kofoed Westh
Se alle Se færre
Underviser

Charlotte Kofoed Westh

Charlotte (f. 1964) underviser i hækling og strik og arbejder med hækle- og strikkedesign for Egmont Story og forskellige garnproducenter.

 

Hun har udgivet bogen, Nordisk Babyhækling - monteringsfrie modeller til de mindste i 2021 og hækler for tiden monteringsfrie voksen modeller til endnu en bog; Nordisk Egohækling.

 

Charlotte er uddannet sygeplejerske og cand.jur., men koncentrerer sig i disse år 100 % om arbejdet med garn og kreativitet.

Du kan følge Charlotte på Instagram her - det er hendes Krearkiv.