Skip to content
Litteraturkurser hos  FOF Køge Bugt

Vild med god litteratur

Er du vild med at læse og elsker du at fordybe dig i litteraturens verden? Er du kørt sur i din "to read"-bunke, eller savner du inspiration til nye værker? Så er her muligheden for at møde andre litteraturelskere og gå i dybden med litteraturen – også selvom tiden er knap.

Vi læser både moderne litteratur og klassikere fra både ind- og udland, og taler bl.a. om litterær stil, persontegninger, samfundsskildringer og meget mere. Alle får mulighed for at byde ind med synspunkter, observationer og holdninger, og vi giver os god tid til at drøfte, hvad der fungerer og evt. ikke fungerer. 

Værd at vide
Deltagelse kræver ingen forkundskaber – du skal bare have lyst til at læse.

Du er velkommen til at kontakte underviseren, hvis du har spørgsmål.

Information

Datoer

Dato Tid Sted Navn
1 Mandag 22.01.2024 10:15-12:05 Brogade 19.1, Køge Søren Hansen
2 Mandag 29.01.2024 10:15-12:05 Brogade 19.1, Køge Søren Hansen
3 Mandag 05.02.2024 10:15-12:05 Brogade 19.1, Køge Søren Hansen
Se alle Se færre
Underviser

Søren Hansen

Søren er uddannet cand. mag. med hovedfag i dansk, hvor han især har beskæftiget sig med litteratur. Han har arbejdet professionelt med kommunikation som såvel kommunikationschef som kommunikationsrådgiver, og finder litteraturen et spændende felt.

 

Søren har mangeårig erfaring som underviser, hvor han både har undervist på konferencer og workshops samt i folkeskolen, Dansk Flygtningehjælp og på Mariaforbundets Husholdningsforbund. Sørens undervisningsstil lægger vægt på at der skal være god stemning, hvor alle har lyst til at deltage aktivt.   

 

Hvis I har spørgsmål til holdet er I velkomne til at kontakte Søren på tlf. 2346 3445 eller e-mail soehanse@gmail.com