Skip to content
Saxofonundervisning hos FOF Køge Bugt

Saxofon

Drømmer du om at komme i gang med at spille saxofon, er dette muligvis holdt for dig. Her får du mulighed for at stifte bekendtskab med saxofonen som instrument og dykke ned i en sjov og legende undervisning. 

Vi arbejder både med vejrtrækning, mundstilling, fingersætning, intonation, lettere nodesætning, rytmik og klang, for på den måde at få et helhedsbillede af et komplekst men yderst smukt og alsidigt instrument. 

Værd at vide
Holdet henvender sig til både nybegyndere og den mere erfarne, som drømmer om at komme videre med sit saxofonspil.

Undervisningenstiden aftales direkte med underviseren inden for det anlagte tidsrum.

Du er velkommen til at kontakte kontoret, hvis du har spørgsmål.

Information

Datoer

Dato Tid Sted Navn
1 Mandag 04.03.2024 18:00-18:45 Stenløse Kulturhus Jim Slade
2 Mandag 11.03.2024 18:00-18:45 Stenløse Kulturhus Jim Slade
3 Mandag 18.03.2024 18:00-18:45 Stenløse Kulturhus Jim Slade
Se alle Se færre
Underviser

Jim Slade

Jeg brænder for musik og for at formidle min egen erfaring. Med mere end 15 års erfaring som underviser og en uddannelse fra to af Londons største musikkonservatorier kan jeg bidrage til et spændende miljø i Egedal.

Som musiklærer lægger jeg vægt på, at udforskningen af saxofon skal være sjov og legende. Jeg har en bachelorgrad i saxofon og klarinet fra Royal College of Music med fokus på jazz og klassisk musik. På min kandidat fra Guildhall School of Music and Drama har jeg udforsket musikken på tværs af forskellige kunst grene samt arbejdet med komposition og ledelse af projekter inden for teater og ballet samt projekter med kunstnere.

For at udvikle mine elevers musikalske niveau og forbedre deres generelle samarbejds- og kommunikations- kompetencer er sammenspil en væsentlig del af min undervisning.