Skip to content
Træning i varmt vand hos FOF Køge Bugt

Træning i varmtvandsbassin

Træning i varmtvandsbassin er for dig, som ønsker at træne hele kroppen på en skånsom og effektiv måde. Varmtvandsgymnastik er en dejlig bevægelsesform, der genoptræner, vedligeholder og styrker led og muskler og giver fysisk og psykisk velvære. Gennem effektive og kontrollerede øvelser styrker du såvel muskler som hjerte og kredsløb, mens vandets opdrift nedsætter eventuel belastning af dine led betydeligt. Vi træner i små hold i varmtvandsbassinet på Sønderbo i Rønne.

Værd at vide
Vores varmtvandshold er specialhold med maksimalt 7 deltagere på hvert hold og er rettet mod dig som døjer med små såvel som store skavanker som f.eks. osteoporose, gigt, ryglidelser eller andet.

Bemærk at du skal være selvhjulpen både i og uden for bassinet, og ved kursusstart skal udfylde vores Erklæring ved særligt tilrettelagt undervisning.

Der tages forbehold for aflysninger på grund af reparation af bassin.

Du er velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål.

Information

Datoer

Dato Tid Sted Navn
1 Tirsdag 14.11.2023 20:15-21:00 Rehabiliteringscenteret Sønderbo Morten Lunde Jensen
2 Tirsdag 21.11.2023 20:15-21:00 Rehabiliteringscenteret Sønderbo Morten Lunde Jensen
3 Tirsdag 28.11.2023 20:15-21:00 Rehabiliteringscenteret Sønderbo Morten Lunde Jensen
Se alle Se færre
Underviser

Morten Lunde Jensen

Uddannelse:
Morten Lunde Jensen er uddannet idrætsleder, livredder og svømmeinstruktør, og har en bred erfaren med undervisning i vandaktiviteter.

Undervisererfaring:
Morten har i 3 år undervist i vandgymnastik for gravide i Stevnstrup nær Randers, hvor han også har faciliteret babysvømning, børnehold for aldersgrupperne 1-2 år og 3-5 år samt motionssvømning for aldersgruppen 10 til 85 år, og konkurrencehold.

I april 2000 kom Morten til Bornholm som bademester og livredder i Bølgebadet, og blev senere ansat i Gudhjem svømmehal som livredder og instruktør, hvor han har været med til at uddanne flere af de unge trænere i området. Morten har senest undervist kursister med vandskræk i varmtvandsbassinet på Sønderbo i Rønne, hvor han igennem 3 år har hjulpet utallige mennesker med at overvinde deres frygt for vandet. Morten arbejder desuden for Gigtskolen som instruktør og træner for ældre med gigt og besvær i muskler og led.