Skip to content
Yoga under åben himmel ved FOF Køge Bugt

Yoga under åben himmel - Egedal

Mærk fødderne i sandet og græsset, den friske luft og uendelig højt til loftet med restorativ yoga. Med fødderne i centrum bevæger vi os ud i terrænet og bliver bevidst om kroppens bevægemønster. Undervejs bevæger vi os ud i stræk og positurer inspireret af landskabet. Vi strækker kroppens led og muskler og kombinerer rolige bevægelser med åndedrættet og spænder af i Moder Jord’s arme. Skyformationer og solnedgange, et rådyr der kigger forbi. Her får du naturoplevelse, kropslig og åndelig bevægelse - alt i ét.
 
Yoga er stressforløsende og giver energi, psykisk og fysisk velvære. Med regelmæssig træning styrkes og smidiggøres ledene, balancen forbedres, kredsløbet optimeres og kropsholdningen rettes.
 
Værd at vide

Øvelserne tilpasses altid deltagernes erfaringsgrundlag og behov.

Medbring løstsiddende lag på lag tøj og vandafvisende overtøj. Det er vigtigt at have varmt tøj til afspændingen, hvor vi ligger på græsset. Hvis du er en frossenpind kan det anbefales at medbringe skiundertøj, du kan hoppe ned i til afspændingen.

Du er velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål.

Information

Datoer

Dato Tid Sted Navn
1 Tirsdag 07.05.2024 17:00-18:30 Maleen Lundvig Maleen Lundvig
2 Tirsdag 14.05.2024 17:00-18:30 Maleen Lundvig Maleen Lundvig
3 Tirsdag 21.05.2024 17:00-18:30 Maleen Lundvig Maleen Lundvig
Se alle Se færre
Maleen Lundvig, underviser i Yoga og Bevægelse ved FOF Køge Bugt
Underviser

Maleen Lundvig

Maleen Lundvig er uddannet i klassisk sang, massage og har derudover mere end 25 års erfaring med undervisning og formidling af yoga. Hun har igennem årene udforsket kroppens bevægelsesmønstre gennem østlig inspirerede bevægelsesformer, herunder afspænding, dans og kropspsykologi. 

Hun har udviklet et særligt yogaprogram til dig som arbejder på kontor og som savner bevægelse i din arbejdsdag, uden du behøver skifte tøj og sko. Programmet tager sig særlig kærligt af skuldre, nakke, arme og ryggen, og kombinerer alt det bedste fra yogaen.

Du kan læse mere om Maleen's undervisning her.