Skip to content
Gå til Hatha Yoga for begyndere og mere erfarne hos FOF Køge Bugt

Blid Yoga for alle

På mandagsholdet ’blid yoga for alle’ vil du blive introduceret til yoga i et blidt forløb med individuel tilpasning i stillingerne. Der vil være mange liggende og siddende stillinger, og en lang afspænding. Alt sammen i et roligt tempo, hvor alle kan være med. Målet er ikke kun fysisk velvære, men også at sætte fokus på sammenhængen mellem krop og sind.

Yoga slår takten an til din egen sundhed og skaber plads til styrke, smidighed og personligt frirum. På vores mandagshold får du mulighed for at finde fysisk såvel som mentalt overskud - også midt i hverdagens travlhed.

Værd at vide
Medbring gerne selv egen yogamåtte og tæppe.

Du er velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål.

Information

Datoer

Dato Tid Sted Navn
1 Mandag 08.04.2024 17:00-18:40 Listedhuset Tatiana Rahbek
2 Mandag 15.04.2024 17:00-18:40 Listedhuset Tatiana Rahbek
3 Mandag 29.04.2024 17:00-18:40 Listedhuset Tatiana Rahbek
Se alle Se færre
Underviser

Tatiana Rahbek

Tatiana Rahbek er uddannet Iyengar yoga lærer i 2001 og har undervist på fuld tid i København i næsten 20 år. Hun har blandt andet undervist mennesker med særlige udfordringer, som hjernerystelse og rygproblemer, og har taget utallige kurser løbende igennem årene for hele tiden at opdatere og dygtiggøre sig.

 

Lyengar yoga-uddannelsen er et grundigt og længerevarende forløb, der strækker sig over 3 til 5 år. Yogaen beskæftiger sig meget med kropsholdning, at stillingerne udføres rigtigt og individuel vejledning, og der bruges redskaber som klodser, bånd og puder så alle kan være med.