Skip to content
Yin Yoga for begyndere, letøvede og øvede

Hensyntagende Yin Yoga - Greve A

Yin Yoga er en fordybende, indadvendt og meditativ praksis med fokus på at berolige nervesystemet gennem stræk, kompression og åndedrætskontrol. Yin yoga er en holistisk praksis, hvor vi opmærksomt styrker og strækker bindevævet, så vi forbliver mobile og stærke. Vi veksler mellem kontrolleret at aktivere og afspænde bestemte kropsområder.

Effekten er øget bevægelighed i alle kroppens væv og herved også forbedret iltning af kroppens cellerne. Her støttes alle kroppens funktioner og organer. Udover de fysiske fordele vil deltagerne kunne opleve ro, klarhed, overskud, overblik, taknemmelighed, glæde og en bedre nattesøvn. De enkelte stillinger holdes ofte i 2-7 minutter ad gangen.

Yin Yoga er en afbalanceret modvægt til det intellektuelle, digitale og præstationsbaserede samfund. Kom som du er; alle kan være med uanset niveau og yogaerfaring.

Værd at vide
Der tages individuel hensyn til hver enkelt deltager.

Du er velkommen til at kontakte underviseren, hvis du har spørgsmål.

Information

Datoer

Dato Tid Sted Navn
1 Torsdag 08.02.2024 13:50-15:20 FOF Huset A, Greve Kirstine Nygaard Olsen
2 Torsdag 22.02.2024 13:50-15:20 FOF Huset A, Greve Kirstine Nygaard Olsen
3 Torsdag 29.02.2024 13:50-15:20 FOF Huset A, Greve Kirstine Nygaard Olsen
Se alle Se færre

Kirstine Nygaard Olsen

Kirstine er healer af natur og en heftig energiarbejder. hun har dyrket yoga i mere end 14 år, og undervist mere end 10.000 yogaklasser.

Kirstine har arbejdet med kropsbehandlinger i flere afskygninger, både på gulv, på briks, med anvendelse af produkter og redskaber i mere end 9 år.

Hun fungerer som behandler og mentor for behandlere og yogaundervisere. I dag undervise hun yoga på daglig basis, både private og virksomheder. Derudover afholder hun retreats, kurser og uddannelser.

Hun bruger Hands-On til at skabe ro, tryghed, alignment, bevidsthed og til korrigering af evt. blokeret åndedræt hos sine elever.