Skip to content
Gå til hensyntagende Yin Yoga i Ishøj

Hensyntagende Yin Yoga - Ishøj

Yin Yoga er en fordybende, indadvendt og meditativ praksis med fokus på at berolige nervesystemet gennem stræk, kompression og åndedrætskontrol. Yin yoga er en holistisk praksis, hvor vi opmærksomt styrker og strækker bindevævet, så vi forbliver mobile og stærke. Vi veksler mellem kontrolleret at aktivere og afspænde bestemte kropsområder.

Effekten er øget bevægelighed i alle kroppens væv og herved også forbedret iltning af kroppens cellerne. Her støttes alle kroppens funktioner og organer. Udover de fysiske fordele vil deltagerne kunne opleve ro, klarhed, overskud, overblik, taknemmelighed, glæde og en bedre nattesøvn. De enkelte stillinger holdes ofte i 2-7 minutter ad gangen.

Yin Yoga er en afbalanceret modvægt til det intellektuelle, digitale og præstationsbaserede samfund. Kom som du er; alle kan være med uanset niveau og yogaerfaring.

Værd at vide
Der tages individuel hensyn til hver enkelt deltager.

Du er velkommen til at kontakte underviseren, hvis du har spørgsmål.

Information

  • Dato 01.02.2024-02.05.2024
  • Adresse Ishøj Idrætscenter
    Vejledalen 17
    2635 Ishøj
  • Lokale Kampsportssalen
  • Bemærkninger Medbring selv yogamåtte, tæppe og 2 yogablokke. Bemærk: Ferie i uge 7. Undervisning i uge 8, hvor undervisningen foregår i Brohuset, lokale 400 Salen. Blot denne dag.

Datoer

Dato Tid Sted Navn
1 Torsdag 01.02.2024 14:10-15:40 Ishøj Idrætscenter Emelye Maluka Søndergaard
2 Torsdag 08.02.2024 14:10-15:40 Ishøj Idrætscenter Emelye Maluka Søndergaard
3 Torsdag 22.02.2024 14:00-15:30 Brohuset, Ishøj Emelye Maluka Søndergaard
Se alle Se færre
Emelye Malou Søndergaard, Yogaunderviser ved FOF Køge Bugt
Underviser

Emelye Maluka Søndergaard

Emelye er certificeret yogalærer med speciale i yin. Hun underviser i Yin Yoga og Hensyntagende Yin, og har et særligt forhold til yin yogaens helende og gavnlige effekt på krop såvel som sind. Hun er dedikeret og brænder for at videreformidle yogaens mange facetter og muligheder.

 

Emelyes tilgang til yogaen er funktionel, og hun lægger vægt på at skabe et trygt fælles rum med plads til alle i hendes undervisning. Emelye sætter gerne stemningen med lys, lyd og duft, og møder dig hvor du er i livet.