Skip to content
Dyrk Yin Yoga hos FOF Køge Bugt

Hensyntagende Yin Yoga - Stenløse

I yin yogaen er langsomhed, fordybelse og nærvær, kodeordene. I en tid hvor vi hele tiden løber stærkere, finder du her et selvomsorgsfuldt rum, hvor du kan stresse af, berolige nervesystemet og styrke kontakten til din krop - gennem yin stræk krydret med mindfulness meditationer.

I yin yogaen primært ligger eller sidder du i stillinger, der strækker dit bindevæv. Du er i ro i hver stilling i 3-7 minutter. Efterhånden som kroppen finder ro og slapper af, vil du mærke blødheden indfinde sig – i din krop og i dit sind. I denne præstationsfrie zone kommer du, som du er, med alt hvad du er. Her handler det ikke om at se ud på en bestemt måde. Vi er alle skabt forskelligt, så du skal være i stillingen på en måde, hvor stillingen passer til dig, din krop og din dagsform. Der er intet facit. Du vil gå herfra med en følelse af at være genopladet.

Værd at vide
Yin betegnes som det feminine, rolige og kølige. Det kan derfor være en god idé at medbringe et par lune sokker og trøje udover at have behageligt tøj på.

Du er velkommen til at kontakte underviseren, hvis du har spørgsmål.

Information

Datoer

Dato Tid Sted Navn
1 Tirsdag 27.02.2024 10:00-11:30 Stenløse Kulturhus Emelye Maluka Søndergaard
2 Tirsdag 12.03.2024 10:00-11:30 Stenløse Kulturhus Emelye Maluka Søndergaard
3 Tirsdag 02.04.2024 10:00-11:30 Stenløse Kulturhus Emelye Maluka Søndergaard
Se alle Se færre
Emelye Malou Søndergaard, Yogaunderviser ved FOF Køge Bugt
Underviser

Emelye Maluka Søndergaard

Emelye er certificeret yogalærer med speciale i yin. Hun underviser i Yin Yoga og Hensyntagende Yin, og har et særligt forhold til yin yogaens helende og gavnlige effekt på krop såvel som sind. Hun er dedikeret og brænder for at videreformidle yogaens mange facetter og muligheder.

 

Emelyes tilgang til yogaen er funktionel, og hun lægger vægt på at skabe et trygt fælles rum med plads til alle i hendes undervisning. Emelye sætter gerne stemningen med lys, lyd og duft, og møder dig hvor du er i livet.