Skip to content
Opdag roen og glæden ved at lave Restorativ Yoga

Restorativ Yoga - Workshop - Egedal

Kom med på denne workshop og oplev, hvad Restorativ Yoga kan gøre for dig, og bliv klogere på dig selv, og hvordan du kan bruge dit åndedræt bevidst til at åbne energi flowet i din krop og opløse spændinger, smerter og stagneret energi.

Restorativ Yoga er blide, støttede ryg-, side- eller maveliggende stillinger, som hjælper dig med at genoprette din fysiske, mentale og emotionelle balance og opnå dyb afspænding og healing indefra og ud.

Det er dit frirum til at vende opmærksomheden indad, mærke dig selv og dine behov og få en velfortjent pause fra ydre påvirkninger, krav og forventninger.

Værd at vide
Du behøver ikke at vide noget om yoga eller restorativ yoga for at deltage på denne workshop. Alle kan være med og er hjerteligt velkomne.

På denne workshop har vi adgang til al det udstyr, vi skal bruge i undervisningen.

Du må dog meget gerne medbringe en ekstra trøje, et par varme sokker, en kop varmt eller andet hyggeligt til pausen og måske dit yndlingstæppe at putte dig under, da din krops temperatur typisk falder, når kroppen overgiver sig til den dybe afspænding.

Du er velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål.

Information

Datoer

Dato Tid Sted Navn
1 Søndag 26.05.2024 11:00-13:30 Græstedgård, Ølstykke Evely Joelle Lenora Thaysen
Evely Thaysen, bevægeunderviser ved FOF Køge Bugt
Underviser

Evely Joelle Lenora Thaysen

Evely Thaysen har over 10 års undervisningserfaring i krop & bevægelse med afsæt i en række forskellige uddannelser som bl.a. Pilatesinstruktør, Kropsterapeut, Yoga Nidra instruktør & Restorativ Yoga lærer.

For Evely er at alle kroppe er unikke, og har brug for noget forskelligt, og som din underviser er hun derfor særligt optaget af de små justeringer, der skaber den store forskel for netop dig og din krop. Selvudvikling med krop og sind er med andre ord omdrejningspunktet i hendes undervisning

Evely underviser på mindre hold med ro og rum til fordybelse for den enkelte.