Skip to content
Yoga hos FOF Køge Bugt

Yoga, åndedrætsøvelser & mindfulness - workshop

Lær din krop og åndedræt at kende, og få det optimale ud af din vejrtrækning via forskellige dynamiske øvelser. På denne workshop kommer vi rundt om forskellige elementer inden for yoga og mindfulness. På den måde kan du få et yderligere og mere direkte kendskab til sammenhængen mellem din krop og psyke, samt hvordan du gennem øvelser og tankemønstre kan få det optimale ud af din krops potentiale. 

Grundlæggende vil du komme til at lære og blive klogere på begreber som: fokus, opmærksomhed, tilstedeværelse, nærvær, ro, energi, stilhed og livskraft. Via forskellige øvelser og stillinger, skaber vi ro i dit nervesystem og får dig til at slappe af i hele kroppen. Vi kommer hele vejen rundt og du vil modtage værktøjer til at håndtere stress, finde ro, kultivere energi og vække naturlig afslappelse gennem alt det du kommer i kontakt med på workshoppen.

Du er velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål.

 

Information

Datoer

Dato Tid Sted Navn
1 Søndag 02.06.2024 10:00-12:15 Græstedgård, Ølstykke Søren Bunch
Søren Bunch, Yogaunderviser hos FOF Køge Bugt
Underviser

Søren Bunch

Uddannelse:
Søren er oprindeligt uddannet idrætspædagog tilbage i 2008 og har efterfølgende været beskæftiget i forskellige Institutioner inden for pædagogik. Han har desuden arbejdet som personlig træner i Norge og undervist i yoga, åndedrætsøvelser, afspænding og meditation siden 2009.

Undervisererfaring:
Søren har udviklet åndedrætsteknikken "Joybreathing" samt et fysisk program af lette Yoga og Qi Gong inspirerede øvelser. Begge vil du kunne lære og få glæde af på kommende workshops. "På mine ugentlige hold, er intentionen med min formidling og undervisning er at videregive teknikker og øvelser på den mest blide og hensigtsmæssige måde så det ikke bliver endnu et mental koncept og fængslende verdensbillede men gennem direkte oplevelse afføder fornyet inspiration, ro, overblik og livsglæde".