Skip to content
Tag med på rundvisning på Papirøen

Fra Papirøen til Børnebyen

Vi besøger den nyåbnede og spektakulære 2 hektar store ’Operaparken’. Centralt på øhaven ligger orangeriet hvor beplantning strækker sig op mod lyset fra parkeringskælderen i de underliggende etager. Naboøen ’Papirøen’ forventes at åbne i 2024, men står allerede næsten færdig, så vi kan se det meste fra Kongeporten på Arsenaløen lige overfor, og hele området omkring de to nye øer i Inderhavnen summer af liv.

Vi mødes ved Inderhavnsbroen ved Broens Gadekøkken og går forbi kulturhuset Nordatlantens Brygge og det prisbelønnede Krøyers Plads. Vi passerer Trangravsbroen, Papirøen, Operaparken og selve Operaen og hører om nyt og gammelt på og omkring Holmen. Vi ser Kanonbådsskurene og bygningskomplekset Torpedohallen, hvor 67 lejligheder er opført i flådestationens gamle værft for motortorpedobåde, inden vi slutter turen af med et smut forbi Børnebyen på Christianshavn – Danmarks største daginstitution.

Værd at vide
Varighed: ca. 2 timer

Mødested: Den Grønlandske Handelsplads, Broens Gadekøkken, ved Inderhavnsbroen (Christianshavnssiden), 1401 Kbh. K.
Slutsted: Ved Børnebyen.

Du er velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål.

Information

  • Dato 06.05.2024-06.05.2024
  • Adresse Se Infoboks
    Nedenfor
    0
  • Bemærkninger Mødested: Ved Inderhavnsbroen på Christianshavnssiden. Slutsted: Ved Børnebyen

Datoer

Dato Tid Sted Navn
1 Mandag 06.05.2024 14:00-16:00 Se Infoboks Frederik Lindskov
Frederik Lindskov, kulturhistoriker og guide hos FOF Køge Bugt
Turleder

Frederik Lindskov

Frederik Lindskov er cand.mag i filosofi og kunsthistorie fra Københavns Universitet samt uddannet billedkunstner fra Spektrum og H.C. Høyers Malerskole.

Frederiks særlige evne er at kombinere filosofi og kunsthistorie med en praktisk indsigt, således at stoffet bliver levende og let forståeligt. Han har arbejdet som tekstforfatter på reklamebureau og har som produktudvikler en hel stribe patenter bag mig. Og hans største fortrin formidlingsmæssigt er således en grundlæggende forståelse af alle trin ved kunstnerisk skabelse - fra idé og formgivning til udførelse og implementering. 

Frederik har arbejdet som professionel omviser og foredragsholder i 15 år, og hans kunder er alt fra virksomheder og foreninger til aftenskoler såsom FOF Køge Bugt og FOF Egedal.

Som billedkunstner har han en permanent udsmykning af Kavalergården ved Bernstorff Slot samt af flere danske asylcentre, bl.a. Avnstrup, og har udstillet i ind- og udland og er tidligere bestyrelsesformand for Kunstnernes Efterårsudstilling.